search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 13:51
MENU CLOSE

Murat Erdem: Ο Τούρκος «Τόνι Σφήνος» που έχει… τρελάνει το TikTok! (Video)

11.12.2023 13:42
tik-tok-viral-new

Viral στο TikTok έγινε ο Murat Erdem, ένας Τούρκος που έχει ενθουσιάσει του χρήστες της δημοφιλούς διαδικτυακής πλατφόρμας με τα βίντεό του.

O Murat έχει πάνω από 340.000 ακόλουθους με αμέτρητους χρήστες να ανεβάζουν χιουμοριστικά βίντεο με πρωταγωνιστή τον ίδιο.

@muraterdem528

♬ Karadır Kaşların – Fatih Kısaparmak

Σύμφωνα με το τουρκικό site marasmanset.com, ο Murat είναι 40 ετών και διατηρεί κατάστημα με μπαχαρικά και ξηρούς καρπούς στην πλατεία της Δημοκρατίας, της πόλης Καχραμάνμαρας.

Το στυλ που έχει υιοθετήσει στο ντύσιμό του και το οποίο μας θυμίζει τον Τόνι Σφήνο, είναι εμπνευσμένο από την δεκαετία του ’70, πηγαίνοντας για δουλειά με παντελόνι καμπάνα και πουκάμισα με μεγάλους γιακάδες.

Όπως επισημαίνει και ο ίδιος, επηρεάστηκε επίσης από τον Τούρκο τραγουδιστή και ηθοποιό Φερντί Ταϊφούρ, που είχε ως πρότυπο από τα παιδικά του χρόνια.

@muraterdem528

♬ Dağlar Dağladı Beni – Müslüm Gürses

«Μεγαλώσαμε με τα τραγούδια και τις ταινίες του, η αγάπη μου για εκείνον ξεκινά από μικρή ηλικία. Μου λείπει η δεκαετία του ’70, εκείνος ο τρόπος ζωής και ντυσίματος. Φοράω κουστούμια από 12 χρονών. Είναι ευχαριστημένος από το ενδιαφέρο, τον σεβασμό και την αγάπη του κόσμου», λέει στο τουρκικό μέσο, επισημαίνοντας ότι απολαμβάνει το γεγονός ότι άγνωστοι πηγαίνουν στο μαγαζί του προκειμένου να του ζητήσουν φωτογραφίες και βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

Καίτη Φίνου: «Οι χοντροί άνθρωποι πρέπει να προσέχουν το ντύσιμό τους, δεν είναι όλα για όλους»

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης – Χρυσή Βαρδινογιάννη: Χώρισαν μετά από 5 χρόνια κοινής πορείας

Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Η πρώτη μου γέννα ήταν τρομακτική – Το παιδί είχε σφηνώσει» (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 13:48