search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 08:21
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: Ελεύθερα κυκλοφορούσαν τα σκυλιά που κατασπάραξαν την 50χρονη

13.12.2023 07:56
skylos2 new

Στον ανακριτή θα οδηγηθεί σήμερα ο 37χρονος ιδιοκτήτης των τριών σκύλων που κατασπάραξαν την 50χρονη Ελισάβετ Κουζιώρτη, το μεσημέρι της Κυριακής, στην αυλή του σπιτιού της στη Θεσσαλονίκη.

Εις βάρος του κατηγορουμένου ο εισαγγελέας άσκησε τη Δευτέρα ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος, για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο, με το σκεπτικό ότι ότι δεν είχε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη φύλαξη των σκύλων στον προαύλιο χώρο.

Επιπλέον, μαρτυρίες γειτόνων αναφέρουν ότι αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που τα σκυλιά βγαίνουν εκτός της αυλής χωρίς επιτήρηση και χωρίς να τηρούνται τα προβλεπόμενα μέτρα από τον 37χρονο ιδιοκτήτη τους.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με πληροφορίες από τα αποτελέσματα της νεκροψίας- νεκροτομής προκύπτει ότι η άτυχη γυναίκα δέχθηκε δεκάδες δαγκωματιές, στο κεφάλι, τον θώρακα, την κοιλιά και τα άνω και κάτω άκρα και πολλαπλά πλήγματα σε όλη την επιφάνεια του σώματος της.

Διαβάστε επίσης

mAIgov: Όσα πρέπει να ξέρετε για τον ψηφιακό βοηθό στο gov.gr – Πώς λειτουργεί η τεχνητή νοημοσύνη – Πώς θα λαμβάνετε απαντήσεις

Πειραιάς: Έκρηξη βόμβας σε κτίριο – Υλικές ζημιές σε πολυκατοικία

Από την οπαδική βία… στο οργανωμένο έγκλημα για ένα χαρτζιλίκι: Ερευνώνται «σεσημασμένοι» χούλιγκαν – Πώς φτιάχνονται οι «στρατοί»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 08:21