search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 20:23
MENU CLOSE

Χατζηγιάννης για χωρισμό με Μακρυπούλια: «Δεν μπορεί να τελειώσει χωρίς πόνο»

14.12.2023 12:18
chatzigiannis-makrypoylia-new

Για τη σχέση του με τη Ζέτα Μακρυπούλια αλλά και τον χωρισμό τους μίλησε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης. Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε τόσο στην έκταση που είχε πάρει το θέμα όταν έγινε γνωστό ότι οι δυο τους είναι ζευγάρι, αλλά και στον πόνο που αφήνει πίσω του η απόφαση για τη λήξη μιας σχέσης.

«Μπορεί να μην ακολούθησα τον παραδοσιακό δρόμο, αλλά επέλεξα να ζω με έναν άνθρωπο που αγαπώ και με αγαπάει. Νιώθω ότι έχω ζήσει ήδη τον γάμο και χαίρομαι για αυτό» είπε σε συνέντευξή του στο περιοδικό «ΟΚ!» και πρόσθεσε:

«Ειδικά στις αρχές ήταν πολύ ξαφνικό και πολύ περίεργο για εμάς. Με τον καιρό και αυτό καταλάγιασε, δεν υπήρχε κάτι καινούργιο να απασχολήσει το κοινό. Όταν σμίγουν δύο επώνυμοι άνθρωποι, είναι νομοτελειακό ότι απασχολούν τη δημόσια σφαίρα».

Για τις φωτογραφίες που είχαν δημοσιευτεί μέσα από το σπίτι του ζευγαριού στην Πάρο, ο τραγουδιστής σχολίασε: «Τι μου θύμισες τώρα… Όντως, υπήρχε μια καταδιωκτική τακτική που μας προκαλούσε προβληματισμό, αμηχανία έως και φόβο», ενώ ερωτηθείσα αν πιστεύει στο «για πάντα», ο Μιχάλης Χατζηγιάννης απάντησε: «Ναι, πιστεύω στο “για πάντα”. Δεν είναι θέμα ρομαντισμού. Πιστεύω ότι υπάρχει ο άνθρωπος που μπορεί να είναι δίπλα σου. Και αυτό το δύσκολο γιατί το εύκολο είναι το εφήμερο, το οποίο επίσης δεν επικρίνω ως στάση ζωής, αλλά όχι για μένα. Mου άρεσε πάντα η σταθερότητα. Μου δίνει έναν προσανατολισμό, μια ασφάλεια. Έστω κι αν έχουν αλλάξει οι εποχές, οι βασικές ανάγκες των ανθρώπων δεν έχουν αλλάξει. Οι γονείς μας έζησαν από μικροί μαζί. Μέσα από την καθημερινή τριβή, που δεν είναι πάντα εύκολη, αναπτύσσεται η αγάπη, η αλληλεγγύη, η αλληλοπροστασία».

Μιλώντας για τον χωρισμό του από τη Ζέτα Μακρυπούλια, ο τραγουδιστής έκανε λόγο για μια περίοδο πόνου που ο καθένας είναι αναγκασμένος να διανύσει.

«Κάθε χωρισμός, όσο ανώδυνος και αναίμακτος κι αν είναι, όσο κι αν ο κύκλος κλείνει χωρίς τριγμούς και διαμάχες… Μετά από τόσα χρόνια δεν μπορεί να τελειώσει χωρίς πόνο. Ο πόνος είναι ένα στάδιο που πρέπει να διανύσεις. Θέλει μια τόλμη να πάρεις αυτή την απόφαση, να πεις ότι χρειάζεται μια ανανέωση, μια απόσταση ή ένα οριστικό τέλος. Ο πόνος σε ακολουθεί για ένα διάστημα. Και πιστεύω ότι αυτό το συναίσθημα είναι αμφίδρομο» τόνισε.

Διαβάστε επίσης:

Χαϊκάλης: «Κατήγγειλαν bullying ενώ είχαν φάει ξύλο από άλλους – Αν δεν υπήρχε η αστρολογία θα είχα αυτοκτονήσει» (Video)

Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: «Η μάνα μου καλλιτεχνική τρέλα, ο πατέρας μου απιστούσε, εγώ ναρκωτικά…»

Νατάσα Θεοδωρίδου: «Λύγισε» πάνω στη σκηνή – Ξέσπασε σε κλάματα και σταμάτησε να τραγουδά (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 20:14