search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 04:42
MENU CLOSE

Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: «Η μάνα μου καλλιτεχνική τρέλα, ο πατέρας μου απιστούσε, εγώ ναρκωτικά…»

14.12.2023 10:33
lykoyrezos-laskari-new

Προσωπικά βιώματα και καταστάσεις που έχει ζήσει στο οικογενειακό της περιβάλλον εξομολογήθηκε η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου μέσα από ένα βίντεο που δημοσίευσε στα social media.

Αναφερόμενη στην αείμνηστη Ζωή Λάσκαρη και μητέρα της κάνει λόγο για την «καλλιτεχνική τρέλα» μιας ηθοποιού, μιλώντας για τον πατέρα της Αλέξανδρο Λυκουρέζο αποκαλύπτει ότι απιστούσε στον γάμο του, ενώ στη συνέχεια σχολιάζει το γεγονός ότι η ίδια έκανε χρήση ναρκωτικών.

Στη νέα της ανάρτηση, συγκεκριμένα, στον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok, η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου δημοσίευσε ένα βίντεο, με την ίδια να ποζάρει στον φακό, μέσα σε ένα αυτοκίνητο. Πάνω σε αυτό ωστόσο, γράφει πράγματα για την οικογένειά της, εξηγώντας πως «μέσα από την ανισορροπία έρχεται ισορροπία».

«Ναι, είμαστε μία ανισόρροπη οικογένεια ανάμεσα σε τόσες ισορροπημένες! Η μάνα μου ηθοποιός… Καλλιτεχνική τρέλα! Ο πατέρας μου δικηγόρος. Απιστούσε! Εγώ ναρκωτικά και τρέλα! Τι λες τώρα σοβαρά; Κι εσείς με τις τελείες οικογένειές σας, καλά; Μέσα από τόση ανισορροπία έρχεται ισορροπία. Πώς την παλεύαμε ρε συ; Απαράδεκτοι όλοι!» έγραψε.

@mariaelenilykourezou #FilmoraGoVideoEditor ♬ πρωτότυπος ήχος – 🇬🇷 DJ. Vangelis 🇬🇷

Διαβάστε επίσης:

Νατάσα Θεοδωρίδου: «Λύγισε» πάνω στη σκηνή – Ξέσπασε σε κλάματα και σταμάτησε να τραγουδά (Video)

Τζέισον Μομόα: Τον κατηγορούν για αγενή συμπεριφορά σε εκπομπή – «Πόσο κακότροπος είναι;»

Ο κληρονόμος του οίκου Hermès σχεδιάζει να δώσει την τεράστια περιουσία του στον 51χρονο κηπουρό του

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 02:31