search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 01:16
MENU CLOSE

Ο κληρονόμος του οίκου Hermès σχεδιάζει να δώσει την τεράστια περιουσία του στον 51χρονο κηπουρό του

13.12.2023 22:00
hermes

Ο Nicolas Puech, ο 80χρονος κληρονόμος της περιουσίας του οίκου Hermès, φέρεται να σχεδιάζει να μοιράσει τον πλούτο του με απροσδόκητο τρόπο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της ελβετικής εφημερίδας Tribune de Genève, ο Puech φέρεται να σχεδιάζει να ορίσει ως κληρονόμο του τον «πρώην κηπουρό και τεχνίτη» του, έναν 51χρονο. Ο Puech, ο οποίος είναι άγαμος και δεν έχει δικά του παιδιά, πρόκειται να μεταβιβάσει δισεκατομμύρια δολάρια από την περιουσία του οίκου Hermès, η αξία του οποίου σήμερα ξεπερνά τα 220 δισεκατομμύρια δολάρια.

Ο Puech φέρεται να κατέχει μεταξύ 5% και 6% της πολυτελούς φίρμας, το οποίο ανεβάζει την καθαρή του περιουσία μεταξύ 10 και 11 δισεκατομμυρίων δολαρίων, και σύμφωνα με το δημοσίευμα θα μπορούσε να μεταβιβάσει το ήμισυ της κληρονομιάς του στον πρώην κηπουρό του.

Σύμφωνα με την Tribune de Genève, ο Puech έχει ήδη ξεκινήσει τις νομικές διαδικασίες για να καταστήσει τον άνδρα κληρονόμο του. Ο άγνωστος άνδρας φέρεται να είναι μαροκινής καταγωγής, παντρεμένος με μια γυναίκα από την Ισπανία και έχει δική του οικογένεια. Θα κληρονομήσει επίσης ακίνητα του Puech στο Μαρακές του Μαρόκου και στο Μοντρέ της Ελβετίας, αξίας 5,9 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ο Puech είναι κληρονόμος πέμπτης γενιάς του Thierry Hermès, ο οποίος ίδρυσε τον οίκο μόδας το 1837 στο Παρίσι. Έφυγε από το διοικητικό συμβούλιο το 2014, όταν η LVMH απέκτησε το 23% της Hermès, σύμφωνα με το Fortune.

Διαβάστε επίσης:

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ για Αμάλ: «Καλύτερα να μαγειρεύω εγώ, αλλιώς θα πεθάνουμε όλοι»

Μπράντλεϊ Κούπερ: Με την κόρη που έχει με την Ιρίνα Σάικ εμφανίστηκε στην πρεμιέρα του Maestro (Photos)

Εννέα από τα πιο ακριβά νυφικά που ράφτηκαν ποτέ – Ποιές τα φόρεσαν

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 00:58