search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 04:41
MENU CLOSE

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ για Αμάλ: «Καλύτερα να μαγειρεύω εγώ, αλλιώς θα πεθάνουμε όλοι»

13.12.2023 20:01
amal

Η Αμάλ Κλούνεϊ μπορεί να τα καταφέρνει καλά σε πολλά πράγματα, αλλά με την μαγειρική δεν το έχει.

Ο σύζυγός της, Τζορτζ Κλούνεϊ, αστειεύτηκε πρόσφατα ότι οι ικανότητές της στην κουζίνα είναι αρκετά κακές, τόσο που μπορούν να σκοτώσουν ολόκληρη την οικογένειά τους.

«Η σύζυγός μου, η οποία είναι εξαιρετική δικηγόρος, αλλά καλύτερα να μαγειρεύω εγώ, αλλιώς θα πεθάνουμε όλοι», είπε στο «Extra» τη Δευτέρα το βράδυ στην πρεμιέρα της ταινίας «The Boys in the Boat» της Amazon στο Λος Άντζελες, την οποία σκηνοθέτησε κι έκανε την παραγωγή της.

Όταν ρωτήθηκε τι σχεδιάζουν ο ίδιος και η συνήγορος ανθρωπίνων δικαιωμάτων στο μενού για τις ερχόμενες γιορτές, ο Τζορτζ αποκάλυψε ότι θα έφτιαχνε «λίγη χριστουγεννιάτικη γαλοπούλα φέτος», παρόμοια με αυτή που έφτιαξε την Ημέρα των Ευχαριστιών.

Το ζευγάρι – που παντρεύτηκε τον Σεπτέμβριο του 2014 και είναι γονείς των 6χρονων διδύμων Έλλα και Αλεξάντερ – περπάτησε αγκαλιά στο κόκκινο χαλί πριν από την εκδήλωση, όπου σερβιρίστηκε η τεκίλα Casamigos του σταρ.

Η Αμαλ, 45 ετών, έλαμψε με ένα προσαρμοσμένο φόρεμα Versace, σε έντονο κίτρινο, ενώ ο ηθοποιός φόρεσε ένα κλασικό μαύρο κοστούμι με ένα μπλε πουκάμισο από κάτω.

Διαβάστε επίσης:

Μπράντλεϊ Κούπερ: Με την κόρη που έχει με την Ιρίνα Σάικ εμφανίστηκε στην πρεμιέρα του Maestro (Photos)

Εννέα από τα πιο ακριβά νυφικά που ράφτηκαν ποτέ – Ποιές τα φόρεσαν

Ποια είναι η ξεχασμένη ρωμαϊκή πόλη, που έφερε στο φως η αρχαιολογική σκαπάνη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 03:34