search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 07:58
MENU CLOSE

Εννέα από τα πιο ακριβά νυφικά που ράφτηκαν ποτέ – Ποιές τα φόρεσαν

13.12.2023 13:43
nifika

Πόσα θα δίνατε για ένα νυφικό; Ένα μέσο νυφικό, σύμφωνα με το The Knot κοστίζει 2.281 ευρώ. Θα έλεγε κανείς ότι είναι μια επένδυση, ένα ακριβό αναμνηστικό. Φυσικά, πολλές γυναίκες ονειρεύονται από μικρές το νυφικό τους και βλέπουν εντυπωσιακές δημιουργίες στην τηλεόραση, οι οποίες ράφτηκαν για real life πριγκίπισσες ή celebrities. Από το νυφικό της Diana μέχρι της Amal Alamuddin και της Kim Kardashian, αυτά είναι τα πιο ακριβά νυφικά που έγιναν ποτέ.

1981: Πριγκίπισσα Diana της Ουαλίας

Ας ξεκινήσουμε με μια από τις πιο κομψές νύφες όλων των εποχών: την πριγκίπισσα Diana. Σε ηλικία μόλις 20 ετών, παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Κάρολο στις 29 Ιουλίου 1981 και φόρεσε ένα φόρεμα αξίας 12.000 δολαρίων (περίπου 31.000 δολάρια). Το φόρεμα, σχεδιασμένο από την Ελίζαμπεθ και τον Ντέιβιντ Εμάνουελ, περιείχε ένα εκπληκτικό πέπλο 25 μέτρων, κεντημένες στο χέρι λεπτομέρειες και 10.000 μαργαριτάρια.

1999: Victoria Beckham

Το πιο στυλάτο Spice Girl επέλεξε ένα διαχρονικό ιβουάρ φόρεμα για την ημέρα του γάμου της. Σύμφωνα με το Business Insider, η σχεδιάστρια μόδας Victoria Beckham φόρεσε ένα φόρεμα Vera Wang αξίας 100.000 δολαρίων για τον γάμο της με τον σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου David Beckham στις 4 Ιουλίου 1999.

2010: Nicole Richie

Για τον γάμο της Nicole Richie με τον Joel Madden, στις 11 Δεκεμβρίου 2010, η Richie αποθέωσε ένα εντυπωσιακό φόρεμα Marchesa αξίας 20.000 δολαρίων. Το νυφικό είχε 100 μέτρα μεταξωτό τούλι οργάντζα, ψηλό λαιμό και εφαρμοστό μπούστο με λεπτές φλοράλ λεπτομέρειες από δαντέλα.

2012: Jessica Biel

Ένα από τα πιο αντισυμβατικά φορέματα αυτής της λίστας είναι το τολμηρό ροζ νυφικό της ηθοποιού Jessica Biel για τον γάμο της με τον τραγουδιστή Justin Timberlake στις 19 Οκτωβρίου 2012. Και το χρώμα δεν είναι η μόνη εξαιρετική λεπτομέρεια: Το φόρεμα φέρεται να είχε τιμή $100.000.

2011: Kate Middleton

Όπως ήταν φυσικό, ο γάμος της Kate Middleton (τώρα Catherine, Δούκισσα του Cambridge) στις 29 Απριλίου 2011 με τον πρίγκιπα William, δούκα του Cambridge, περιλάμβανε ένα αρκετά ακριβό φόρεμα. Η νύφη έβαλε ένα φόρεμα της Αγγλίδας σχεδιάστριας Sarah Burton που φέρεται να κόστιζε 400.000 δολάρια, αν και αυτός ο ισχυρισμός δεν έχει επιβεβαιωθεί από τη βασιλική οικογένεια. Με δαντελένια μανίκια, ένα μακρύ και εντυπωσιακό πέπλο από μεταξωτό τούλι, το νυφικό ήταν πραγματικά ταιριαστό για μια μελλοντική βασίλισσα.

2014: Amal Alamuddin

Όταν ο George Clooney παντρεύτηκε τη δικηγόρο Amal Alamuddin στις 27 Σεπτεμβρίου 2014, όλος ο κόσμος ασχολήθηκε με  το απίστευτο νυφικό της νύφης. Σχεδιασμένο από τον Oscar de la Renta, το costume made φόρεμα φέρεται να κόστιζε 380.000 δολάρια — και φαινόταν αντάξιο ενός Hollywood wedding.

2014: Kim Kardashian

Για τον τρίτο γάμο της Kardashian, αυτή τη φορά με τον Kanye West το 2014, φόρεσε ένα εντυπωσιακό φόρεμα Givenchy αξίας 400.000 δολαρίων από τον σχεδιαστή Riccardo Tisci που είχε μια διάφανη πλάτη, μανίκια με δαντέλα και ένα απίστευτο πέπλο.

2015: Angelababy

Αν και το ακριβές κόστος του νυφικού της κινέζικης σούπερ σταρ Angelababy δεν είναι δημοσιοποιημένο, το γεγονός ότι ο γάμος της με τον ηθοποιό Huang Xiaoming κοστίζει το  αξιοσημείωτο ποσό των 31 εκατομμυρίων δολαρίων καθιστά ασφαλή υπόθεση ότι το ζευγάρι ξόδεψε μια περιουσία για το νυφικό. Άλλωστε, το costume made σχέδιο της Dior φέρεται να χρειάστηκε πέντε μήνες για να δημιουργηθεί και είχε ραμμένας δεκάδες δαντελένιες ανθοδέσμες από τριαντάφυλλα Chantilly, καθώς και ένα υπερβολικό πέπλο.

Διαβάστε επίσης:

Ποια είναι η ξεχασμένη ρωμαϊκή πόλη, που έφερε στο φως η αρχαιολογική σκαπάνη

Η άνοδος και η πτώση τεσσάρων celebrities που έχασαν τον έλεγχο (videos)

Αυστραλία: Συγκλονιστικό βίντεο νεαρού μετά από την επίθεση καρχαρία – «Δεν πίστευα ότι θα ζήσω»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 07:53