search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 06:22
MENU CLOSE

«Εραστής της πατριωτικής λαϊκής δεξιάς» δηλώνει ο Κακλαμάνης

14.12.2023 13:29
kaklamanis-new

«Εραστής της πατριωτικής λαϊκής δεξιάς» δήλωσε στην ομιλία του επί του προϋπολογισμού του 2024 ο Νικήτας Κακλαμάνης, στέλνοντας σαφές μήνυμα για τη στροφή της ΝΔ προς το κέντρο.

Ο βουλευτής της ΝΔ και αντιπρόεδρος της Βουλής για πολλά χρόνια εστίασε την ομιλία του στα εθνικά θέματα, τονίζοντας ότι «το παραμικρό λάθος δεν διορθώνεται ποτέ».

Στην ομιλία του ο κ. Κακλαμάνης αναφερόμενος στην ενταξιακή πορεία της Αλβανίας, μίλησε για τον αγώνα που δίνει ο πρωθυπουργός και τόνισε ότι αν δεν βάλει μυαλό ο Ράμα η Ελλάδα πρέπει να μπλοκάρει την ενταξιακή πορεία της Αλβανίας. «Ντρέπομαι για τον Σολτσ και την Μελόνι που προσπαθούν να ξεπεράσουν το βέτο με γραφειοκρατικά τερτίπια, προφανώς τα συμφέροντα των δυο χωρών στην Χειμάρρα είναι τέτοια που στηρίζουν το κ. Ράμα», είπε. 

Σε ότι αφορά στα ελληνοτουρκικά ο Νικήτας Κακλαμάνης αν και ο ίδιος, όπως είπε, συναισθηματικά δεν θα επεδίωκε συνάντηση με τον Ερντογάν, είπε ότι στην εξωτερική πολιτική ο συναισθηματισμός είναι επικίνδυνος σύμβουλος, «άρα ορθώς μπήκε η κυβέρνηση στη συνάντηση».

Έκανε ακόμη, λόγο για κόκκινες γραμμές, επισημαίνοντας ότι «συνθήκη της Λοζάνης και το Δίκαιο της Θάλασσας πρέπει να αποτελούν τη Βίβλο  για την εξωτερική μας πολιτική, ενώ αδιαπραγμάτευτη είναι η αμυντική θωράκιση των νησιών μας». 

Διαβάστε επίσης:

Χρωματιστά τιμολόγια ρεύματος: Το «πράσινο» διάλεξε ο αρμόδιος υπουργός Σκυλακάκης

ΠΑΣΟΚ: Μεγαλώνει η… λίστα των βουλευτών που διαφωνούν με τον γάμο των ομόφυλων 

Κασσελάκης στο Μεσολόγγι: Δείπνο με θέα τη λιμνοθάλασσα – Τι απόλαυσε σε γνωστό εστιατόριο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 06:20