search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 23:26
MENU CLOSE

Κακλαμάνης για τραυματία αστυνομικό: «Μακάρι να βγει από την περιπέτεια που περνάει, αλλά να βγει ως κανονικός άνθρωπος» (video)

14.12.2023 10:55
nikitas_kaklamanis1412

Να εξηγήσει τη δήλωση που έκανε για τον 31χρονο αστυνομικό που τραυματίστηκε στα επεισόδια στον Ρέντη, επιχείρησε μιλώντας στο Action24 ο Νικήτας Κακλαμάνης.

«Είναι άλλο πράγμα οι προσπάθειες των γιατρών μέχρι τελευταία στιγμή, οι οποίες είναι δεδομένες καθώς έχουν υπερβεί την επιστήμη και οι συνάδελφοί μου τους εαυτούς τους για να βοηθήσουν αυτό το παιδί… Αλλά ξέρετε εγώ δούλεψα 37 έτη ως γιατρός και σε άσχημη ειδικότητα. Και έχω πάει πολλές φορές σε πολλά κέντρα αποκατάστασης και έχω δει παρόμοια περιστατικά και ξέρω τι δράμα είναι για ένα νέο παιδί» είπε αρχικά ο Νικήτας Κακλαμάνης.

«Βεβαίως οι ευχές τον συνοδεύουν και θα έλεγα η Παναγία να κάνει το θαύμα της γιατί θα πρόκειται περί θαύματος. Και μακάρι να βγει από την περιπέτεια που περνάει αλλά να βγει ως κανονικός άνθρωπος» κατέληξε ο πρώην υπουργός Υγείας.

Υπενθυμίζεται ότι στην προηγούμενή του δήλωση ο Νικήτας Κακλαμάνης είχε πει:

«Δεν ξέρω τι να ευχηθεί κανείς γι’ αυτό το παιδί. Ως γιατρός θα έλεγα ότι αν ο Θεός τον αγαπάει, καλύτερα να τον πάρει, όσο σκληρό κι αν ακούγεται αυτό από το στόμα ενός γιατρού. Ήδη έγινε ακρωτηριασμός αλλά φοβάμαι ότι… 15 λεπτά με την καρδιά σταματημένη… οι εγκεφαλικές βλάβες θα είναι τέτοιες που δεν ξέρω τι ζωή θα έχει, αν επιζήσει. Όσο σκληρό κι αν είναι αυτό για τη μάνα του, τον πατέρα του, τη γυναίκα του…»

Διαβάστε επίσης:

Ρέντης: Νικήτας Κακλαμάνης για τραυματία αστυνομικό – «Αν ο Θεός τον αγαπάει, καλύτερα να τον πάρει…» (video)

ΠΑΣΟΚ: Μεγαλώνει η… λίστα των βουλευτών που διαφωνούν με τον γάμο των ομόφυλων 

Κασσελάκης στο Μεσολόγγι: Δείπνο με θέα τη λιμνοθάλασσα – Τι απόλαυσε σε γνωστό εστιατόριο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 23:20