search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 14:02
MENU CLOSE

Αντώνης Καφετζόπουλος: Το ατύχημα στα γυρίσματα – «Θα μπορούσε να είχε σκοτωθεί»

15.12.2023 08:34
kafetzopoylos-new

Για την πορεία του τόσο στο θέατρο όσο και την τηλεόραση μίλησε ο Αντώνης Καφετζόπουλος, αναφερόμενος -μεταξύ άλλων- σε μια δυσάρεστη εμπειρία που είχε κατά τη διάρκεια γυρισμάτων.

Καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου στο πλατό του Ενώπιος Ενωπίω, ο ηθοποιός μοιράστηκε συγκεκριμένα μια άγνωστη ιστορία κατά την οποία ο συνάδελφος και καλός του φίλος Άκης Σακελλαρίου κινδύνευσε να σκοτωθεί την ώρα που γυριζόταν μια σκηνή για το σίριαλ «Σκορπιός».

«Εκείνη η σκηνή ήταν μια στιγμή… Άλεκ Μπάλντουιν, που σκότωσε κατά λάθος την διευθύντρια φωτογραφίας. Θα μπορούσε ο Άκης κυριολεκτικά να έχει σκοτωθεί. Τουλάχιστον εγώ που ήμουν στο από πίσω αυτοκίνητο, γιατί ήταν ένα κυνηγητό με τρία αυτοκίνητα είδα το αυτοκίνητο του Άκη να φεύγει στον γκρεμό. Νομίζω ότι δεν έχω κατέβει ποτέ πλαγιά στη ζωή μου, ούτε υπήρχε περίπτωση να κατέβω, τόσο γρήγορα όπως κατέβηκα και έφτασα μέχρι εκεί. Ήταν μια στιγμή στην οποία μπορούσαμε να έχουμε χάσει τον Άκη. Άνετα» είπε και πρόσθεσε:

«Η περιοχή εκεί είναι γεμάτη γκρεμούς και από καλή τύχη το συγκεκριμένο σημείο είχε έναν βράχο, που σταμάτησε το αυτοκίνητο χωρίς να τουμπάρει και χωρίς να γίνουν άλλα πράγματα. Ήταν μια πάρα πολύ, πάρα πολύ όμως, δύσκολη σκηνή σε μια σειρά που όλα πήγαιναν στραβά» σημείωσε χαρακτηριστικά ο δημοφιλής πρωταγωνιστής.

«Θέλαμε ήλιο και έβρεχε για τρεις μέρες, θέλαμε βροχή και είχε λιακάδα για έναν μήνα. Όλα πήγαιναν στραβά αλλά αυτή ήταν η κορυφαία στραβή πραγματικά. Ήταν τρομακτικό. Νόμιζα ότι τελείωσαν όλα» συμπλήρωσε, εν συνεχεία, ο Αντώνης Καφετζόπουλος στο talk show του ΑΝΤ1.

Διαβάστε επίσης:

Σιένα Μίλερ: Απαντά στην κριτική για την εγκυμοσύνη μετά τα 40 και τη διαφορά 14 ετών με τον σύντροφό της

Εξαγριωμένοι οι θαυμαστές της Madonna – Εμφανίστηκε με τρεις ώρες καθυστέρηση

Ζεράρ Ντεπαρντιέ: Έρευνα της δικαιοσύνης για τον θάνατο Γαλλίδας ηθοποιού – Τον είχε καταγγείλει για σεξουαλική παρενόχληση

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 14:00