search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 02:26
MENU CLOSE

Με… Μάο για τα λουλούδια και ευχές για τη μέση απάντησε ο Κασσελάκης στα… «φιντάνια» του Κουτσούμπα (video)

15.12.2023 11:30
kasselakiskontra

Με χιούμορ, αν και μία μικρή ενόχληση φαινόταν στο ύφος του, απάντησε ο Στέφανος Κασσελάκης στη νέα, γεμάτη απαρέσκεια, επίθεση που δέχθηκε από τον Δημήτρη Κουτσούμπα.

Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, είχε χρησιμοποιήσει τη φράση «ψάχνανε πολύ καιρό για να βρουν αυτό το φιντάνι;» και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κλήθηκε από την Αναστασία Γιάμαλη στο Κόντρα το βράδυ της Πέμπτης να το σχολιάσει.

Αρχικά αναφέρθηκε στην περιπέτεια υγείας του Κουτσούμπα λέγοντας «εύχομαι να έχει αναρρώσει και θα ήθελα να τον συναντήσω στη Βουλή κάποια στιγμή».

Και στη συνέχεια κατέφυγε στον Μάο, αντιλαμβανόμενος μάλλον ότι δεν μπορεί να γίνει σοβαρή συζήτηση με αυτούς τους όρους – που ενίοτε κάνουν τον Κουτσούμπα εξόχως αγαπητό στο LUBEN tv.

«Για τον χαρακτηρισμό του “φιντάνι”, θα του θύμιζα τις λέξεις που γνωρίζει καλύτερα από μένα, του συντρόφου Μάο: «Αφήστε όλα τα λουλούδια να ανθίσουν», είπε κι «έσβησε» κάθε περαιτέρω κουβέντα.

Διαβάστε επίσης:

Μαρινάκης για Αλβανία: Ζήτημα κράτους δικαίου η υπόθεση Μπελέρη

Κοντονής: «Όλοι έχουν καταλάβει γιατί ψηφίστηκε ο νέος ΠΚ χωρίς τις αλλαγές που ζητούσα»

«Εραστής της πατριωτικής λαϊκής δεξιάς» δηλώνει ο Κακλαμάνης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 01:48