search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 07:03
MENU CLOSE

Βασίλης Γκουρούσης: Ο πρώην σύζυγος της Τέτας Καμπουρέλη κατέθεσε αγωγή εις βάρος του συντρόφου της

16.12.2023 18:51
gkourousis_kaboureli

Αγωγή στον νυν σύντροφο της γνωστής αισθητικού, Τέτας Καμπουρέλη, κατέθεσε ο πρώην σύζυγός της, Βασίλης Γκουρούσης.

Μιλώντας στην εκπομπή «Επί Τόπου» του OPEN, o γνωστός επιχειρηματίας δήλωσε πως προχώρησε σε αγωγή εναντίον του νυν συντρόφου της πρώην γυναίκας του «γιατί υπάρχει μια ψευδής δημοσίευση σε ένα δικό του μέσο στο διαδίκτυο ότι συνεργάζεται με την εταιρεία μου».

«Δηλαδή», συνέχισε, «φαίνεται πως κάνει δημόσιες σχέσεις στην εταιρεία μου ενώ δεν κάνει. Είχε προειδοποιηθεί για αυτό από το καλοκαίρι, αλλά το έχει ανακοινώσει στο facebook του όπως μου είπαν τα παιδιά μου».

«Ζούμε στην Ελλάδα και θέλω να πω για την περιπέτεια μου τα εξής. Ότι έχω βγει με διάταξη του ανακριτή, που είναι μεγάλη υπόθεση αυτό το πράγμα και σπάνια συμβαίνει, κατάλαβαν ότι δεν έχω κάνει τίποτα και έχω να πω κάτι ακόμα εδώ. Δεν έχω κάνει μόνο αγωγές στην εφημερίδα που έγραψε το δημοσίευμα και τον δημοσιογράφο που το προώθησε, έχω κάνει σε όλα τα μέσα που μέχρι και σήμερα με αποκαλούν “απατεώνα”. Λοιπόν, θέλω να πω ότι το ποινικό μου μητρώο είναι κατάλευκο», ανέφερε.

«Εγώ δεν παντρεύτηκα ξανά, δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο και αυτά είναι μυθεύματα και αυτοί που το έχουν κάνει θα έρθουν μπροστά στη δικαιοσύνη να το αποδείξουν. Όχι όμως μόνο αυτό, αλλά έχουν βάλει ότι έχουμε κάνει και πλαστά χαρτιά», πρόσθεσε ο Βασίλης Γκουρούσης.

Διαβάστε επίσης:

«Έξαλλη» η Νόνη Δούνια με τον Παύλο Χαϊκάλη: «Υπάρχουν σωστές περιπτώσεις κακοποίησης γυναικών;»

Ο καλλιτεχνικός κόσμος αποχαιρετά με συγκίνηση τον Γιώργο Μιχαλακόπουλο

Θοδωρής Μαραντίνης: «Ο χωρισμός είναι πόλεμος – Δεν θα ξαναπαντρευόμουν δεύτερη φορά»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 06:55