search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31.05.2024 02:11
MENU CLOSE

Πυροβολισμοί στο Γκάζι: Οι εκτιμήσεις της αστυνομίας για την αιματηρή επίθεση – Αναζητείται γεννετικό υλικό των δραστών

17.12.2023 08:30
gkazi_traumaties

Άφαντοι για την ώρα παραμένουν οι δράστες της αιματηρής επίθεσης που σημειώθηκε στις 7:00 το πρωί του Σαββάτου στο Γκάζι και που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό τριών ατόμων.

Οι αστυνομικές αρχές «ξεσκονίζουν» το υλικό που έχουν συλλέξει από τις κάμερες ασφαλείας που βρίσκονται στην περιοχή καθώς και από τις μαρτυρίες ατόμων που βρίσκονταν κοντά στο σημείο την ώρα των πυροβολισμών. Επίσης, εκτιμούν ότι στα ρούχα ενός από τα τρία θύματα θα εντοπίσουν γεννετικό υλικό ενός εκ των δραστών της επίθεσης.

Σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας, ένας από τους δράστες φέρεται να χειροδίκησε κατά τη διάρκεια λογομαχίας πριν μπει στο αυτοκίνητο και πυροβολήσει εν ψυχρώ τα θύματα δύο αδέρφια, ηλικίας 33 και 28 ετών και έναν 28χρονο φίλος τους από την Κρήτη.

Οι κάμερες ασφάλειας έχουν καταγράψει το όχημα, το οποίο χρησιμοποίησαν οι δράστες. Ήταν αγορασμένο με λίζινγκ και έφερε πινακίδες.

Σε σοβαρή κατάσταση ο ένας τραυματίας

Στο νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς εξακολουθούν να νοσηλεύονται οι τραυματίες που δέχθηκαν σφαίρες στο κεφάλι. Ο λόγος για δύο αδέρφια, 33 και 28 ετών, και για έναν 24χρόνο.

Μάλιστα, ο 28χρονος  χειρουργήθηκε και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. 

Διαβάστε επίσης:

Βριλήσσια: Τυλίχθηκαν στις φλόγες 3 αυτοκίνητα

Καιρός: Δεν υποχωρεί το χειμερινό σκηνικό – Χιόνια, βροχές και άνεμοι σε πολλά σημεία της χώρας

Οργισμένη αντίδραση Κούγια κατά Λέων: «Συνεχίζει χωρίς ντροπή»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31.05.2024 01:10