search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 05:32
MENU CLOSE

Δώρα Αυγέρη: Ο πρωθυπουργός υποκλίνεται στην ακροδεξιά του κόμματός του

18.12.2023 17:39
avgeri-new

Σκληρή απάντηση της Δώρας Αυγέρη στα όσα είπε ο Παύλος Μαρινάκης ο οποίος ανακοίνωσε ότι ο Αντώνης Σαμαράς εξαιρείται από την κομματική πειθαρχία.

«Η δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου σχετικά με τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά είναι πρωτοφανής. Εξαιρέθηκε βουλευτής της ΝΔ από την κομματική πειθαρχία σε νομοσχέδια και τροπολογίες, με το αιτιολογικό ότι είναι πρώην πρωθυπουργός» αναφέρει η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και προσθέτει:

«Μέχρι σήμερα γνωρίζαμε ότι για τα κοινοβουλευτικά κόμματα είτε δεν υπήρχε ζήτημα κοινοβουλευτικής πειθαρχίας είτε υπήρχε και αφορούσε όλους τους βουλευτές.

Τα εσωτερικά προβλήματα της ΝΔ δεν μας αφορούν, ωστόσο είναι οξύμωρο, ο πρωθυπουργός που είναι διατεθειμένος να κουρελιάσει το Σύνταγμα για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια, να υποκλίνεται με αυτοεξευτελισμό στην ακροδεξιά του κόμματός του».

Διαβάστε επίσης:

«Σφάχτηκαν» στη Βουλή Βελόπουλος-Γεωργιάδης για την… «απόπειρα ισλαμοποίησης», σφήνα Κωνσταντοπούλου και ρεσιτάλ ξενοφοβίας Στίγκα

Τροπολογία για μετανάστες: Πώς ο Σαμαράς κατάφερε να κάνει άνω κάτω τη ΝΔ – Crash test με την ονομαστική ψηφοφορία

Κ. Γιαννακός στην Εξεταστική για Τέμπη: «Αν είχε εφαρμοστεί ο Γενικός Κανονισμός Κυκλοφορίας, το δυστύχημα θα είχε αποφευχθεί»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 01:32