search
ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 19:12
MENU CLOSE

Γαλάζια πηγαδάκια για gay pride, καλικάντζαρους και… δαίμονες 

19.12.2023 16:39
nea dimokratia pigadakis 76- new

Ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Αντώνης Σαμαράς είχαν την τιμητική τους αυτές τις ώρες στο καφενείο της Βουλής στα γαλάζια πηγαδάκια που δημιουργήθηκαν πριν την ονομαστική ψηφοφορία.

Τόσο ο φανατισμός με τον οποίο ο κύριος Γεωργιάδης υπερασπίστηκε την τροπολογία για τους μετανάστες όσο και τα συγχαρητήρια που έδωσε στο βουλευτή επικράτειας Γιώργο Σταμάτη για την παρουσία της Νέας Δημοκρατίας κάθε χρόνο στο gay pride, έκαναν κάποιους βουλευτές της πιο σκληρής δεξιάς πτέρυγας εντός της Νέας Δημοκρατίας να λένε ότι μπήκε καλικάντζαρος και δαίμονας μέσα στο σώμα του Άδωνι Γεωργιάδη αναφέροντας και την φράση που διατύπωσε χθες από το βήμα της Βουλής βουλευτής της Νίκης. 

Ο Θάνος Πλεύρης που έχει συγκρουστεί τις προηγούμενες μέρες με τον Άδωνι Γεωργιάδη γι’ αυτό το θέμα γελούσε με νόημα. 

Άλλος γαλάζιος βουλευτής που δε συμπαθεί και τόσο τον υπουργό Εργασίας ανέφερε ότι θα ζητήσει δικαστική συμπαράσταση για τον κ. Γεωργιάδη μέχρι να εξέλθει ο… δαίμονας από μέσα του που τον ωθεί να υποστηρίζει τους μετανάστες και τους gay. 

Και μπορεί οι βουλευτές της σκληρής δεξιάς πτέρυγας εντός της νέας Δημοκρατίας να βλέπουν σήμερα τον Άδωνι Γεωργιάδη ως κόκκινο πανί, όμως το Μέγαρο Μαξίμου μόνο εικόνισμα που δεν έχει κάνει στον υπουργό Εργασίας, καθώς ομολογείται από υψηλόβαθμα κυβερνητικά στελέχη πως ο κύριος Γεωργιάδης τις τελευταίες μέρες ξελάσπωσε την κυβέρνηση, πήρε επικοινωνιακά πάνω του όλη την ιστορία και δεν δίστασε να συγκρουστεί ακόμα και με φίλους του, όπως τον Αντώνη Σαμαρά και το Θάνο Πλεύρη γι’ αυτό το θέμα.

Διαβάστε επίσης:

Η ροζ σημαία και ο Τζίμης Πανούσης

Νέα Δημοκρατία: «Γκρίνια» για κομματική πειθαρχία – «Αντιδρούν οι ψηφοφόροι μας» 

Στο πλευρό των ενστόλων ο ΣΥΡΙΖΑ – Αυγέρη και Θεοδωράκης στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 19:12