search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 21:42
MENU CLOSE

Βόλος: 17.000 ευρώ κόστισε η συναυλία της Πρωτοψάλτη – Και… δώρο μία φωτογραφία με τον Μπέο   

19.12.2023 10:22
mpeos_protopsalti_new

Αποτέλεσμα της συνεργασίας που είχε η Άλκηστις Πρωτοψάλτη με τον δήμαρχο Βόλου Αχιλλέα Μπέο ήταν η περίφημη φωτογραφία που έβγαλαν οι δυο τους προ ημερών και προκάλεσε σάλο στα κοινωνικά δίκτυα.

Η γνωστή τραγουδίστρια δεν βρέθηκε τυχαία στο Βόλο ούτε πιάστηκε εξ απήνης από τον κ. Μπέο, προκειμένου να έχουν μία φωτογραφία μαζί για να… θυμούνται.

Ο δήμος Βόλου της ανέθεσε την πραγματοποίηση μίας συναυλίας στο Δημοτικό Θέατρο Βόλου «Βαγγέλης Παπαθανασίου», με κόστος 17.409 ευρώ.

Έτσι, μπροστά σε μία οικονομική συνεργασία «ξεχάστηκαν» όλα όσα έχει κάνει και πει κατά καιρούς ο κ. Μπέος. Και οι επιθέσεις του στον Αλκίνοο Ιωαννίδη και οι προσβολές προς γυναίκες, αλλά και τα ρατσιστικά σχόλια για τον σεξουαλικό προσανατολισμό ανθρώπων.

Προφανώς δεν μπορούν να σταματούν οι συνεργασίες των καλλιτεχνών με διάφορους φορείς που διοργανώνουν εκδηλώσεις, αλλά ούτε να την πληρώνουν οι κάτοικοι μίας πόλης επειδή ο δήμαρχός τους έχει απόψεις και συμπεριφορές, όπως αυτές του Μπέου. Αλλά από πού κι ως πού οι καλλιτέχνες είναι υποχρεωμένοι να ποζάρουν δίπλα σε ανθρώπους σαν να τους δίνουν «άφεση αμαρτιών» και να τους «φτιάχνουν» το προφίλ; Είναι κι αυτό μέσα στη «συνεργασία» ή, ακόμα χειρότερα είναι αυτό προϋπόθεση της συνεργασίας;   

Σύμφωνα με την απόφαση του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ του δήμου Βόλου, στις 7 Δεκεκβρίου 2023  «εγκρίθηκε η δαπάνη Διοργάνωση συναυλίας με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη στις 14/12/2023 στο Δημοτικό Θέατρο Βόλου “Βαγγέλης Παπαθανασίου”, στα πλαίσια των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π.-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου 2023. και διαθέτουμε πίστωση ύψους δεκαεπτά χιλιάδες τετρακόσια εννέα ευρώ και εξήντα λεπτά ευρώ (17.409,60 €) για την πληρωμή της δαπάνης σε βάρος του ΚΑ 15-6471.502 του προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2023».

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, με ανάρτησή της στο Instagram, εξήγησε τους λόγους, πίσω από την επίμαχη φωτογραφία με τον δήμαρχο Βόλου.

Σε ανάρτησή της, μετά το σάλο με τη φωτογραφία, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, αναφέρει πως ο «Βόλος είναι μία πόλη που αγαπώ και επισκέπτομαι ανελλιπώς 45 χρόνια. Η συμμετοχή μου στις εκδηλώσεις με προβλημάτισε πάρα πολύ, λόγω των τελευταίων γνωστών δηλώσεων του Δημάρχου. Έστειλα επιστολή ακύρωσης της συναυλίας. Σαφώς δηλώνω όπως δήλωσα και στον ίδιο ότι διαφωνώ με τις απόψεις του».

Στην ανάρτηση που είχε κάνει ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος την Πέμπτη και προκάλεσε κύμα αντιδράσεων, ανέφερε: «Μια μεγάλη φωνή, μια εξαιρετική καλλιτέχνιδα, της Alkistis Protopsalti, με την οποία έχουμε μια γνωριμία που την χαρακτηρίζουν αμοιβαία εκτίμηση και σεβασμός από τα χρόνια της συνεργασίας μας στο Ρόδον, είχα την χαρά να απολαύσω απόψε μαζί με εκατοντάδες Βολιώτες, στο κόσμημα της πόλης μας, το Δημοτικό μας Θέατρο».

Διαβάστε επίσης:

Μινιόν – Κατράντζος: Σαν σήμερα οι καταστροφικές πυρκαγιές (Video)

Πέθανε ο Νίκος Φλωρινιώτης

Πάτρα: Χειροπέδες σε νοσηλευτή του «Αγίου Ανδρέα» – Κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση 23χρονης στα Επείγοντα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 21:20