search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 22:48
MENU CLOSE

«Έρωτας Φυγάς»: Πολύ σκληρός για να «πεθάνει» – Συνεχίζει στον ΑΝΤ1

21.12.2023 10:20
erotas_figas_new

Η μετάδοση της επιτυχημένης σειράς «Έρωτας Φυγάς» «κόπηκε» από το Open λόγω αδυναμίας, όπως υποστηρίζεται, του καναλιού να αντεπεξέλθει τις οικονομικές απαιτήσεις της παραγωγής επεισοδίων.

Όμως η σειρά των Δημήτρη Αποστόλου, Ρένα Ρίγγα (επιμέλεια σεναρίου και διασκευή σεναρίου, αντιστοίχως) και Βασίλη ΤσελεμέγκουΠαναγιώτη Πορτοκαλάκη (σκηνοθεσία) ετοιμάζεται να επιστρέψει από την συχνότητα του ΑΝΤ1 τελικά.

Την εξέλιξη γνωστοποίησε με ανάρτηση στο facebook ο εκ των δημιουργών, Δημήτρης Αποστόλου γράφοντας: «Το καλό παιδί, ορφανό δε μένει,  λέει μια παροιμία του τόπου μου. Κάπως έτσι συνέβη και με το αγαπημένο αλλά και τόσο ταλαιπωρημένο παιδί μου (μας-πολλών όμως) τον ΕΡΩΤΑ ΦΥΓΑ, που κατάφερε όχι μόνο να αγαπηθεί αλλά και να σηματοδοτήσει μια (πιθανώς, δεν ξέρω) παγκόσμια πρωτιά, μετακομίζοντας από το κανάλι προβολής του στη νέα φιλόξενη αγκαλιά του ΑΝΤ1!!!».

Μεταξύ άλλων ο Αποστόλου σημειώνει ότι «ο “φυγάς” ασφαλής πλέον χωρίς ορατούς και αόρατους διώκτες, θα συνεχίσει να ονειρεύεται, να “ξεφεύγει” αφού μπορεί, να φωτίζει αγάπες που δικαιώνονται, να ευλογεί αγώνες και θυσίες που καθαγιάζονται, να αναδείξει ανθρώπους που μεταμορφώνονται και να ξεδιπλώσει ιστορίες που έχουμε ξανακούσει, γιατί ξεπήδησαν απ το δικό μας DNA!

Και ας “ζουν” αυτοί οι άνθρωποι και οι ιστορίες τους σε μια ιστορική περίοδο (τη καθοριστικότερη για την σύγχρονη ιστορία μας) που δεν τη προλάβαμε οι περισσότεροι και όσοι τη βίωσαν θέλουν να τη ξεχάσουν…

Καλορίζικοι λοιπόν, καλό ποδαρικό να κάνουμε στο νέο σπίτι μας…

Με τη ευχή να τιμήσουμε και να τιμηθούμε…#ErotasFygas #ant1tv».

Διαβάστε επίσης:

Spotify: Ποιοι είναι οι δέκα καλλιτέχνες που κέρδισαν τη μάχη των streamings

Σε όξυνση ο ανταγωνισμός για την κορυφή της τηλεθέασης – Πρώτη η «Γη της ελιάς» και την Τρίτη

Μη χάσετε το «Ποντίκι» που κυκλοφορεί την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 22:46