search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 11:22
MENU CLOSE

Τσιμτσιλή σε Κουτσοκώστα: «Μην απαξιώνεις το περιεχόμενο εκπομπών στις οποίες ονειρεύεσαι να είσαι» (Video)

22.12.2023 10:24
tsimtsili-koytsokosta-new

Τις δηλώσεις της Τζο Κουτσοκώστα έπειτα από την απόφασή της να παραιτηθεί από την εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα σχολίασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η παρουσιάστρια εξέφρασε την «ένστασή» της αναφορικά με το ύφος αλλά και τα λεγόμενα της συναδέλφου της, δίνοντάς της τη συμβουλή να μην απαξιώνει μια εκπομπή στην οποία συμμετείχε.

«Με συμπάθεια θέλω να πω κάτι στη Τζο Κουτσοκώστα, από την εμπειρία μου αυτών των ετών. Όταν είσαι σε μια συνεργασία, καλή ή κακή, τα συζητάς δια ζώσης και στις δηλώσεις σου στις κάμερες, καλό είναι να μην απαξιώνεις συνολικά το περιεχόμενο εκπομπών, στις οποίες επί της ουσίας ονειρεύεσαι να είσαι» ανέφερε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

«Η Τζο, ίσως από την επιθυμίας της να δικαιολογήσει κάποιες καταστάσεις, γιατί μπορεί να ήταν και θύμα, τελικά έγινε θύτης. Το να απαξιώνεις συνολικά και να λες “εγώ στο σπίτι μου δεν έμαθα να κουτσομπολεύω και έχω άλλο αξιακό κώδικα”… Λες, “δε μου ταίριαξε, δε ταίριαξα, δεν είχαμε χημεία, καλές γιορτές”» πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Αλκαίος: «Έδωσα ευκαιρίες στον πατέρα μου, δεν υπάρχει λόγος να ξαναμιλήσουμε» (Video)

#BanIsrael: Ζητούν από τη Μαρίνα Σάττι να αποσυρθεί από τη Eurovision – H απάντηση της ΕΡΤ

Μαυρίκιος Μαυρικίου – Ιλάειρα Ζήση: Θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 11:20