search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 13:34
MENU CLOSE

Πόλεμος στο Ισραήλ: Η Τεχεράνη απειλεί να κλείσει τη Μεσόγειο για τα «εγκλήματα» στη Γάζα

23.12.2023 12:36
hamas iran

Διοικητής των Επαναστατικών Φρουρών του Ιράν δήλωσε ότι η Μεσόγειος Θάλασσα μπορεί να κλείσει αν οι ΗΠΑ και οι σύμμαχοί τους συνεχίσουν να διαπράττουν “εγκλήματα” στη Γάζα, μετέδωσαν σήμερα ιρανικά ΜΜΕ, χωρίς να εξηγεί πώς μπορεί να γίνει αυτό.

Το Ιράν υποστηρίζει τη Χαμάς κατά του Ισραήλ και κατηγορεί τις ΗΠΑ ότι υποστηρίζουν αυτό, που η Τεχεράνη χαρακτηρίζει ως εγκλήματα του Ισραήλ στη Γάζα, όπου εβδομάδες βομβαρδισμών έχουν στοιχίσει τη ζωή σε χιλιάδες ανθρώπους, ενώ έχει προκληθεί μαζική αποχώρηση του άμαχου πληθυσμού από τις εστίες του.

«Θα πρέπει σύντομα να περιμένουν το κλείσιμο της Μεσογείου (του Στενού) του Γιβραλτάρ, αλλά και άλλων θαλάσσιων διόδων», μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Tasnim επικαλούμενο τον ταξίαρχο Μοχαμάντ Ρεζά Νακντί, συντονιστή διοικητή των Ιρανών Επαναστατικών Φρουρών.

Διαβάστε επίσης:

Μακελειό στην Πράγα: «Κρυφτήκαμε κάτω από τα τραπέζια όσο καλύτερα μπορούσαμε» – Η συγκλονιστική περιγραφή μιας επιζώσας

Λωρίδα της Γάζας: Αμείωτοι οι βομβαρδισμοί, ελπίδες για αύξηση της ανθρωπιστικής βοήθειας

Γαλλία: Η νέα Υπουργός Υγείας ερευνάται για δωροδοκία – Αποδέχτηκε αδήλωτα πολυτελή δώρα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 13:27