search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 13:15
MENU CLOSE

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Αγωνία για τον Γεράσιμο – Υποβλήθηκε σε νέα επέμβαση στη Βοστώνη

24.12.2023 11:35
gerasimos-iasonas1

Μάχη για τη ζωή του εξακολουθεί να δίνει ο Γεράσιμος, ο μοναδικός επιζών του πρώτου βαγονιού της επιβατικής αμαξοστοιχίας των Τεμπών.

Ο 21χρονος φοιτητής, ο οποίος βρίσκεται από τον περασμένο Νοέμβριο σε εξειδικευμένο κέντρο θεραπείας, στη Βοστώνη, υποβλήθηκε σε νέα χειρουργική επέμβαση. Δέκα μήνες μετά την ανείπωτη τραγωδία, που στοίχισε τη ζωή σε 57 ανθρώπους, ο Γεράσιμος παραμένει σε κώμα.

Σύμφωνα με το thenewspaper.gr, στο πλευρό του ο φοιτητής από τον Βόλο έχει συνεχώς την οικογένειά του, καθώς και εξειδικευμένους γιατρούς. Στόχος είναι να λάβει ειδική θεραπεία, προκειμένου να καταφέρει να επανέλθει και να επιστρέψει νικητής στην Ελλάδα.

Ο νεαρός -ο οποίος υπέστη βαρύτατες κρανιογκεφαλικές κακώσεις, όταν εκσφενδονίστηκε σε απόσταση 100 μέτρων από το πρώτο βαγόνι- υποβλήθηκε σε χειρουργικές επεμβάσεις με σκοπό να αποσυμπιεστεί το κεφάλι του.

Το περασμένο καλοκαίρι, μετά από 100 και πλέον μέρες στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, μεταφέρθηκε στο Ανόβερο της Γερμανίας, σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης, όπου παρέμεινε για λίγο, καθώς εκεί μολύνθηκε από ενδονοσοκομειακό μικρόβιο και οι γιατροί έκριναν ότι, πρέπει να επιστρέψει στη Λάρισα.

Διαβάστε επίσης:

Αιγάλεω: Καταδίωξη οχήματος από την αστυνομία – Ταμπουρώθηκε σε σπίτι και συνελήφθη ο οδηγός

Γουδή:  Η «Ένοπλη Προλεταριακή Δικαιοσύνη» πίσω από τη βόμβα στα ΜΑΤ – Ανάληψη ευθύνης

Έγκλημα στα Καλύβια: Το τηλεφώνημα που εξόργισε τον 16χρονο και οδήγησε στη δολοφονία του πατέρα του

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 13:09