search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 11:47
MENU CLOSE

Πέραμα: Προς ακρωτηριασμό και το άλλο πόδι του 28χρονου που τραυματίστηκε σε τροχαίο

26.12.2023 20:25
troxaio-perama-1

Κρίσιμη παραμένει η κατάσταση του 28χρονου και της 22χρονης που τραυματίστηκαν σοβαρά σε τροχαίο στο Πέραμα τα ξημερώματα των Χριστουγέννων.

Σύμφωνα με τον πατέρα του 28χρονου, οι γιατροί θα προχωρήσουν σε ακρωτηριασμό και του δεύτερου ποδιού του παιδιού του. Υπενθυμίζεται ότι από χθες οι γιατροί υποχρεώθηκαν να ακρωτηριάσουν και τα δύο πόδια της 22χρονης.

«Είναι σε κρίσιμη κατάσταση. Έχει χάσει το δεξί του πόδι και προφανώς αυτή τη στιγμή θα γίνει ακρωτηριασμό και στο αριστερό» είπε ο πατέρας του 28χρονου στον Alpha.

«Η κοπέλα έχει χάσει και τα δύο της πόδια και ευελπίστούμε στο να αναρρώσουν χωρίς περαιτέρω προβλήματα. Η ζωή τους είναι στα χέρια του Θεού» πρόσθεσε ο πατέρας του νεαρού οδηγού.

Ο ίδιος, μάλιστα, έστειλε μήνυμα σε όλους τους γονείς λέγοντας «σας παρακαλώ πολύ λίγο παραπάνω προσοχή εμείς οι γονείς στα παιδιά μας μας. Ο Θεός να προσέχει όλα τα παιδιά του κόσμου».

Διαβάστε επίσης:

Μάστιγα τα τροχαία: Σοκάρουν οι αριθμοί – Πρώτη αιτία θανάτου για τους νέους

Βασίλης Καρράς: Το συγκινητικό αντίο των μουσικών του – Του τραγούδησαν «Δεν πάω πουθενά» (Videos)

Κίνηση στους δρόμους: Επιστρέφουν οι εκδρομείς των Χριστουγέννων – Αυξημένη η κυκλοφορία σε εθνικές οδούς και κέντρο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 11:46