search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 13:51
MENU CLOSE

Τηλεθέαση… νηστείας παραμονή και ανήμερα των Χριστουγέννων – «Έσκισε» ο «Εκατομμυριούχος» με τις επαναλήψεις του

27.12.2023 19:47
EKATOMURIOUXOS

Τα ρεβεγιόν, τα οικογενειακά τραπέζια και οι βακάνς εκτός αστικών κέντρων, επέδρασαν καταλυτικά στην συμπεριφορά του τηλεοπτικού κοινού.

Παρά τις…απόπειρες των καναλιών να διαμορφώσουν συνθήκες εορταστικής ατμόσφαιρας με τις προτάσεις τους αρκετοί ήταν εκείνοι που επέλεξαν να ρεβεγιονάρουν παραμονή και ανήμερα των Χριστουγέννων με επιλογές… αντι- τηλεοπτικές.

Ενδιαφέρον έχει το γεγονός ότι και τις δύο ημέρες κορυφαίο σε προτιμήσεις πρόγραμμα ήταν το τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» και μάλιστα τα επεισόδια που είχαν προβληθεί τις ακριβώς δύο προηγούμενες ημέρες.

Την παραμονή των Χριστουγέννων κυριάρχησε η ενημέρωση και, από τα εορταστικά προγράμματα, το ειδικό επεισόδιο του «Ρουκ Ζουκ» αλλά και η συναυλία «50 χρόνια Άννα Βίσση» η οποία μεταδόθηκε από τον Alpha.

Η χαλαρή σχέση με την τηλεόραση έφτασε στην κορύφωση της ανήμερα των Χριστουγέννων όταν στο Top 10 της ημέρας πλασαρίστηκαν εκπομπές με τηλεθέασης Αυγούστου (3,8%).

Διαβάστε επίσης:

Μη χάσετε το «Ποντίκι» που κυκλοφορεί την Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου

Εναλλάξ στην κορυφή της τηλεθέασης «Εκατομμυριούχος» και «Φόνοι στο καμπαναριό»

Netflix: Ντοκιμαντέρ για τον Φατίχ Τερίμ έρχεται στην επικαιρότητα λόγω Παναθηναϊκού (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 13:51