search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 08:59
MENU CLOSE

Μάθιου Πέρι: Χρησιμοποιούσε γυναίκες από εφαρμογή γνωριμιών για να του φέρνουν χάπια και φάρμακα

29.12.2023 18:25
mathiou peri 876- new

Τελικά, μόνο απεξαρτημένος δεν ήταν ο Μάθιου Πέρι από τις ουσίες, καθώς οι αποκαλύψεις για τους τρόπους που μηχανευόταν ώστε να τις εξασφαλίζει σοκάρουν.

Ακόμα κι όταν ο ηθοποιός βρισκόταν σε κατ’ οίκον περιορισμό ή 24ωρη παρακολούθηση από τη νοσηλευτική του ομάδα, έβρισκε και πάλι τρόπο να αποκτήσει πρόσβαση σε φάρμακα και εθιστικά χάπια, χρησιμοποιώντας κοπέλες από εφαρμογές γνωριμιών, που του έκαναν ντελίβερι ναρκωτικές ουσίες.

Όπως αναφέρει πηγή από το περιβάλλον του στη DailyMail, ο ηθοποιός γνώριζε κοπέλες μέσω της εφαρμογής Raya και τους ζητούσε να τον «προμηθεύσουν» με Oxycontin, ένα ισχυρό οπιοειδές παυσίπονο, στο οποίο ήταν εθισμένος ο ηθοποιός.

«Συναντούσε κορίτσια σε εφαρμογές γνωριμιών και τις έβαζε να του τα φέρουν. Υπήρχε μια ομάδα γυναικών ηλικίας 21-25 ετών, που τις συναντούσε μέσω της Raya. Όταν βρίσκονταν, του έδιναν τα χάπια, κυρίως Oxycontin. Επίσης, είχε ένα είδος “δικτύου” από παλιές του φίλες, που του έδιναν παράνομα ναρκωτικά», υποστηρίζει η πηγή.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Έκανε παρέα μαζί τους και μετά από λίγο καιρό, τους έλεγε “μπορείς να μου φέρεις κάτι;”. Μπορούσε να πείσει τους ανθρώπους ότι δεν θα έκανε τίποτα λάθος. Προφανώς, έλεγε στα κορίτσια ότι χρειαζόταν τα φάρμακα για να θεραπεύσει τον πόνο του. Στο τέλος, αν δεν τις έπειθε, θα τα χάλαγε μαζί τους και θα προχωρούσε στην επόμενη».

Τα ναρκωτικά τον σκότωσαν εντέλει. Όπως αποκαλύφθηκε μερικές εβδομάδες από τον θάνατό του, ο «Τσάντλερ» από τα Φιλαράκια πέθανε από υπερβολική δόση κεταμίνης, μέσα στο υδρομασάζ του σπιτιού του στο Λος Άντζελες, εκεί όπου είχε κάνει και την τελευταία του ανάρτηση στα social media.

Διαβάστε επίσης:

Φρανσουάζ Μπετανκούρ: Η κληρονόμος της L’Oreal είναι η πλουσιότερη γυναίκα του κόσμου… και φέτος

Βασιλικό σκάνδαλο στην Ισπανία: Ο πρώην γαμπρός της Λετίθια βγάζει ξανά στη φόρα τα άπλυτά της

Φίνος Φιλμ: Αποχαιρετά το 2023 με ένα απολαυστικό βίντεο – ανασκόπηση της χρονιάς

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 08:57