search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 23:43
MENU CLOSE

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ντύνεται γαμπρός; – Η αινιγματική ανάρτηση της «πρώτης κυρίας των Μιλγουόκι Μπακς»

30.12.2023 14:55
antetokounbo_gamos

Μια αινιγματική ανάρτηση της συντρόφου και μητέρας των παιδιών του Γιάννη Αντετοκούνμπο φούντωσε τις φήμες περί επικείμενου γάμου του.

Η Μαράια Ριντλσπρίγκερ ανέβασε βίντεο στον λογαριασμό στο Instagram από οίκο με νυφικά, την οποία συνόδευσε με την ατάκα: «η ζωή τελευταία».

Από τη στιγμή που έκανε την ανάρτηση δεν ήταν λίγοι οι διαδικτυακοί της φίλοι που άρχισαν να …μιλούν για γάμο.

«Η Πρώτη Κυρία των Μιλγουόκι Μπακς», «Αγορά νυφικού», «Μου έφτιαξες τη μέρα», «Γάμος σύντομα» ήταν ορισμένα από αυτά, ενώ κάποιοι άλλοι άρχισαν τα συγχαρητήρια και τις ευχές.

«Εγώ τον γνωρίζω απλά ως Γιάννη»

Σε μια σπάνια εξομολόγησή της για τον σύντροφό της, η Μαράια Ριντλσπρίγκερ έγραψε, το 2021, για τον πατέρα των παιδιών της:

«Οι περισσότεροι από εσάς τον γνωρίζετε ως Γιάννη Αντετοκούνμπο, τον μπασκετμπολίστα του ΝΒΑ, αλλά εγώ τον γνωρίζω απλά ως Γιάννη.

Με έχει αγαπήσει, με έχει ωθήσει, με έχει παρηγορήσει και με έχει πονέσει σε τόσες διαφορετικές φάσεις της ζωής μου. Αν δεν ήταν αυτός, κυριολεκτικά δεν θα είχα ολοκληρώσει το έργο μου.

STORY TIME… πριν από λίγους μήνες με κατηγόρησε ότι ποτέ δεν ακολούθησα ή δεν ολοκλήρωσα τις επαγγελματικές φιλοδοξίες που είχα τα τελευταία χρόνια. Σίγουρα το πήρα προσωπικά, γιατί ας είμαστε ειλικρινείς, σε κανέναν δεν αρέσει να του φωνάζουν.

Χωρίς καν να το γνωρίζει, με προκάλεσε να αντιμετωπίσω ένα ελάττωμα που δεν ήμουν διατεθειμένη να αποδεχτώ. Τα λόγια του είχαν απήχηση σε μένα και είναι ο λόγος που δεν τα παράτησα όταν κουράστηκα, ή όταν βαρέθηκα ή αναλώθηκα στη μητρότητα και τα προσωπικά μου θέματα.

Κάθε φορά που ήθελα να κουνήσω τη λευκή σημαία φανταζόμουν την παχιά αξιαγάπητη προφορά του να με προκαλεί να γίνω η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου. Γιάννη, σε ευχαριστώ που πίστεψες σε μένα, που με ενέπνευσες και που απλά είσαι εσύ!».

Διαβάστε επίσης:

Euroleague: Περίπατος του Ολυμπιακού στο Βερολίνο – Θρίαμβος επί της Άλμπα με 67-94

Ακυρώθηκε ο τελικός του Σούπερ Καπ Τουρκίας στο Ριάντ – Οι Σαουδάραβες δεν επέτρεψαν στο γήπεδο εθνικά σύμβολα με τον Κεμάλ Ατατούρκ

Μίκαελ Σουμάχερ: Το συγκινητικό μήνυμα της Ferrari για τα 10 χρόνια από το ατύχημά του

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 23:13