search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 15:33
MENU CLOSE

Ιταλία: Μια νεκρή γυναίκα και 274 τραυματίες από βεγγαλικά για την Πρωτοχρονιά (Video)

01.01.2024 14:54
pyrotexnimata-new

Τον θάνατο ενός ανθρώπου και τον τραυματισμό 274 προκάλεσαν πυροτεχνήματα, κροτίδες και άλλα είδη βεγγαλικών που χρησιμοποιήθηκαν για τους εορτασμούς της Πρωτοχρονιάς στην Ιταλία, όπως ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία.

Συγκεκριμένα, μια 45χρονη στην Αφραγκόλα, κοντά στη Νάπολη, έχασε τη ζωή της μετά από «χτύπημα που δέχθηκε από ένα βλήμα κατά τη διάρκεια των εορτασμών, με το βλήμα πιθανότατα να εκτόξευσε μέλος της οικογένειάς της», αναφέρουν οι Αρχές.

Περισσότεροι φέτος οι τραυματίες από βεγγαλικά

Την ίδια στιγμή, ο αριθμός των ανθρώπων που τραυματίστηκαν σε όλη τη χώρα από βεγγαλικά ανέρχεται στους 274. Από αυτούς, 49 χρειάστηκε να μεταβούν σε νοσοκομεία, ενώ δύο νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση.

«Για ακόμη μια φορά, τα πιο σοβαρά ατυχήματα οφείλονται στην εσφαλμένη χρήση πυροτεχνημάτων παράνομης προέλευσης» τόνισε η αστυνομία με τον αριθμό των τραυματισμών που σημειώθηκαν φέτος να είναι μεγαλύτερος από την Πρωτοχρονιά του 2023, όταν σημειώθηκαν 180 τραυματισμοί.

Διαβάστε επίσης:

Ο Γεράσιμος Παπαδόπουλος περιγράφει πώς έζησε τον σεισμό στην Ιαπωνία: «Είμαστε καλά, αναφέρονται καταρρεύσεις κτιρίων»

Ιαπωνία: Μεγάλες καταστροφές από τoν σεισμό 7,6 Ρίχτερ – Περιμένουν τσουνάμι έως πέντε μέτρα (Videos)

Δέκα γεγονότα που σφράγισαν το 2023 στον κόσμο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 15:33