search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 10:21
MENU CLOSE

Νίκος Αλιάγας: Απόπειρα διάρρηξης στο σπίτι του στο Παρίσι – Καταδίωξη και πέντε συλλήψεις

02.01.2024 18:05
aliagas_0201_1920-1080_new
credit: AP

Στο στόχαστρο διαρρηκτών μπήκε το σπίτι του Νίκου Αλιάγα στα περίχωρα του Παρισιού, τα ξημερώματα της Τρίτης. Οι αρχές προχώρησαν σε πέντε συλλήψεις.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Le Parisien, πέντε διαρρήκτες προσπάθησαν να εισβάλουν στο σπίτι του έλληνα παρουσιαστή του γαλλικού ριάλιτι «Star Academy», προκαλώντας φθορές στην πόρτα, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν.

Η γαλλική εφημερίδα ανέφερε ότι το σπίτι του παρουσιαστή του γαλλικού δικτύου «TF1» βρίσκεται στο Fontenay-sous-Bois (Val-de-Marne), ενώ την ώρα της απόπειρας τόσο ο ίδιος όσο και τα μέλη της οικογένειάς του απουσίαζαν.

«Γύρω στις 3:30 π.μ., (σήμερα το πρωί), οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα μαύρο Citroën DS, σταθμευμένο κατά μήκος ενός δρόμου, στην περιοχή Bois de Vincennes», αναφέρει το άρθρο της γαλλικής εφημερίδας. Μόλις οι αρχές προσέγγισαν το όχημα, οι πέντε άνδρες προσπάθησαν να διαφύγουν αρνούμενοι να συμμορφωθούν με τις υποδείξεις των αστυνομικών.

Ακολούθησε καταδίωξη στους παρακείμενους δρόμους μέχρι το Nogent-sur-Marne, όπου το Citroën DS ακινητοποιήθηκε όταν προσέκρουσε σε κράσπεδο και σε ένα δέντρο. Τα πέντε άτομα που επέβαιναν στο αυτοκίνητο τραυματίστηκαν ελαφρά και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Τελικά τέθηκαν υπό κράτηση.

Στο αυτοκίνητό τους, η αστυνομία ανακάλυψε μπαλακλάβες, γάντια, χοντρή αυτοκόλλητη ταινία και flex-bands. Επιστρέφοντας στο Fontenay-sous-Bois, η αστυνομία εξέτασε την περιοχή γύρω από το σπίτι μπροστά από το οποίο είχε σταθμεύσει το DS.

Σύμφωνα με μια αναφορά, η πύλη της κατοικίας είχε παραβιαστεί και η μπροστινή πόρτα είχε υποστεί ζημιές, με μια τρύπα που είχε ανοίξει πάνω από την κλειδαριά. Ωστόσο, οι δράστες δεν μπόρεσαν να εισέλθουν στο σπίτι, επειδή είχε ενεργοποιηθεί ο συναγερμός.

Σημειώνεται ότι το όνομα του ιδιοκτήτη του σπιτιού αποκαλύφθηκε από ασφαλιστικό έγγραφο που εντοπίστηκε σε αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο στην αυλή του σπιτιού. Αστυνομικές πηγές ανέφεραν ότι ο ίδιος κλήθηκε από τις αρχές προκειμένου να καταθέσει.

Διαβάστε επίσης:

Σχέδιο ανατροπής του Μακρόν από Πούτιν – Λεπέν για να αποσταθεροποιηθεί η ΕΕ «βλέπει» η Washington Post

Το λάθος της Google που… εξόργισε την Πολωνία

Βρετανία: Ρεκόρ θερμοκρασιών και το 2023 – Η δεύτερη θερμότερη χρονιά που έχει καταγραφεί ποτέ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 10:15