search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 09:08
MENU CLOSE

Τσιόδρας για ομόφυλα ζευγάρια: «Γάμος και τεκνοθεσία πάνε μαζί» (video)

03.01.2024 12:09
tsiodras_0301_1460-820_new

«Γάμος και τεκνοθεσία πάνε μαζί, γιατί προφανώς όταν μιλάς για γάμο μιλάς και για τεκνοθεσία. Υπάρχουν διακρίσεις για παιδιά, οι οποίες πρέπει να αρθούν», είπε σχετικά με το νομοσχέδιο για τον γάμο ομόφυλων ζευγαριών, ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, Δημήτρης Τσιόδρας.

«Έρχονται πράγματι μια σειρά από σημαντικά νομοσχέδια, όπως του Δικαιοσύνης, ζητήματα τα οποία κουβεντιάζουμε εδώ και δεκαετίες. Το νομοσχέδιο που αφορά στην ίδρυση των μη κρατικών πανεπιστημίων», που αποτελούν προτεραιότητα για την κυβέρνηση, είπε αρχικά και σημείωσε πως, όλη η κουβέντα γίνεται «ένα νομοσχέδιο που δεν υπάρχει καν».

«Θα έρθει το νομοσχέδιο, διότι λύνει προβλήματα. Έχει πει ο πρωθυπουργός ότι, θα έρθει και θα έρθει με τη σειρά που θεωρεί ο ίδιος», συμπλήρωσε και ως προς τον χρόνο που θα έρθει το νομοσχέδιο, είπε πως, «ο πρωθυπουργός έχει πει πως θα έρθει στη διάρκεια της 4ετίας. Είπε ότι θα το φέρει και θα το φέρει. Εκείνος έθεσε το θέμα. Δεν είναι θέμα της Εκκλησίας, είναι θέμα της εκτελεστικής εξουσίας».

Για το αν θα τεθεί θέμα κομματικής πειθαρχίας στην ψήφιση του εν λόγω νομοσχεδίου, είπε πως, «περιμένουμε να έρθει το νομοσχέδιο και θα δούμε τότε πώς θα ψηφιστεί».

Παράλληλα, τόνισε ότι το νομοσχέδιο αφορά σε «ανθρώπους και παιδιά που δεν τους βλέπουμε», ενώ απάντησε σε σχετικό ερώτημα ότι, «γάμος και τεκνοθεσία πάνε μαζί, γιατί προφανώς όταν μιλάς για γάμο μιλάς και για τεκνοθεσία. Υπάρχουν διακρίσεις για παιδιά, οι οποίες πρέπει να αρθούν».

Διαβάστε επίσης:

Συρίγος: Τα «μαζεύει» άρον άρον για τη Συνθήκη της Λωζάνης – Κάλυψη από την κυβέρνηση, άγρια επίθεση από Κασσελάκη και ΣΥΡΙΖΑ (videos)

Βενιζέλος: Ο Σόιμπλε μου πρότεινε το Grexit σε ένα υπόγειο (Video)

Κασσελάκης: Δώρο στον Ερντογάν οι δηλώσεις Συρίγου για τη συνθήκη της Λωζάνης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 09:08