search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 01:50
MENU CLOSE

Eπίθεση Βελόπουλου σε Καπουτζίδη: «Πήγε στρατό; Γυάλισε τα πόμολα;»

04.01.2024 18:57
BELOPOULOS
Eurokinissi

Σφοδρές αντιδράσεις προκάλεσε η επίθεση που εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος κατά του ηθοποιού, Γιώργου Καπουτζίδη, μετά τη συνέντευξη του δεύτερου στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1.

«Για τον κύριο Καπουτζίδη επειδή μίλησε για το 2015 και την εργασία μου μιλώντας για… πόμολα, του συνιστώ να πάει στρατό και να γυαλίσει όλα τα πόμολα του στρατοπέδου! Αλήθεια πήγε στρατό; Γυάλισε τα πόμολα;», έγραψε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Βελόπουλος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προκαλώντας πλήθος αντιδράσεων.

Η χιουμοριστική απάντηση του Γιώργου Καπουτζίδη

Ο Γιώργος Καπουτζίδης απάντησε με… χιούμορ στην ανοίκεια επίθεση του Βελόπουλου: Χωρίς να κατονομάσει τον Πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης απάντησε, ανεβάζοντας σε story στο Instagram ένα στιγμιότυπο από το «Παραπέντε» με τη Θεοπούλα έτοιμη για ψαροντούφεκο να αναρωτιέται: «Έγινε κάποια αναφορά στο άτομό μου;» και γράφοντας:

«Ενημερώστε παρακαλώ όποιον ενδιαφέρεται, πως στον στρατό παρουσιάστηκα το Μάρτιο του 1999, και απολύθηκα το Φεβρουάριο του 2001. Υπηρέτησα 23 μήνες ως έφεδρος αξιωματικός Πεζικού. Κατατάχθηκα στο Κιλκίς, έπειτα από 4 μήνες στη ΣΕΑΠ στο Ηράκλειο Κρήτης, και από κει στο 514 ΤΠ στο Πρωτοκλήσσι του Έβρου και στο 563 ΤΠ στα Θερμά Νιγριτας. Αυτά και καλή χρονιά!».

Νέα ανάρτηση από τον λογαριασμό του Βελόπουλου: «Είμαστε διαχειριστές»

Μετά την απάντηση του κ. Καπουτζίδη, σε νέα ανάρτηση που έγινε από τον λογαριασμό του Κυριάκου Βελόπουλου στο twitter, αναφέρεται: «Επίσης πρέπει να ξαναπούμε ότι είμαστε διαχειριστές και όχι ο κύριος …Βελόπουλος ο οποίος απάντησε επίσημα σήμερα στο ραδιόφωνο απευθείας στον κύριο Καπουζίδη !»

Διαβάστε επίσης:

Ανάβυσσος: Μυστήρια αρπαγή προγαμματιστή – Πώς κατάφερε να ξεφύγει μόνος του

Θεσσαλονίκη: Αστυνομικοί έκαναν σούζες με υπηρεσιακές μηχανές – Προκαταρκτική διοικητική εξέταση μετά τον σάλο (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 00:05