search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 02:33
MENU CLOSE

Ναυάγιο – Γη της Ελιάς – Παραλία – Σασμός: Πότε επιστρέφουν οι αγαπημένες τηλεοπτικές σειρές (Videos)

05.01.2024 12:37
seires-new

Έπειτα από μια ανάπαυλα για τις γιορτές, οι αγαπημένες τηλεοπτικές σειρές επιστρέφουν στη μικρή οθόνη με νέα, ανατρεπτικά επεισόδια.

Έτσι, λοιπόν, Σασμός, Γη της ελιάς, Μάγισσα, Προξενιό, Πανθέοι, Παράδεισος των κυριών, όπως επίσης, το Ναυάγιο και οι σειρές της ΕΡΤ επανέρχονται δριμμύτερες, αναζωπυρώνοντας το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Απογοήτευση, ωστόσο, υπάρχει για τη σειρά «Μετά τη φωτιά» έπειτα από το απροσδόκητο τέλος της, ενώ με ενδιαφέρον αναμένεται η συνέχεια του «Έρωτα φυγά» που ακούγεται ότι πάει στον ΑΝΤ1, χωρίς να υπάρχουν, παρ’ όλ’ αυτά, επίσημες ανακοινώσεις, προς το παρόν.

Σασμός

Ο Σασμός μπαίνει στο 2024 με τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη στον ρόλο του σκληρού εισαγγελέα που θα συγκρουστεί με όλους και ειδικά τη Στέλλα και τον Αντώνη για τη βεντέτα.

Το τρέιλερ μας προϊδεάζει για τη δολοφονική απόπειρα κατά του Μαθιού από τον Αντρέα και τον τραυματισμό της Ντίνας ενώ με ενδιαφέρον αναμένεται ο τρόπος με τον οποίο θα ολοκληρωθεί ο ρόλος του Βασίλη Μπισμπίκη.

Τα νέα επεισόδια έρχονται στις 15 Ιανουαρίου στις 21.00.

Ο Παράδεισος των Κυριών

Η Μιράντα θα μάθει επιτέλους ότι η κόρη της είναι η Αμαλία και αυτό θα φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή της, κάτι που θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές από τις 15 Ιανουαρίου στις 20.00 που κάνει ξανά πρεμιέρα η σειρά.

Το προξενιό της Ιουλίας

Το νέο τρέιλερ της σειράς μας προετοιμάζει για τα νέα επεισόδια όπου θα δούμε τον γάμο της Ιουλίας με τον Γιωργίκη, αλλά και το πραγματικό πρόσωπο του Προβιού που θα οδηγήσει σε μια αποτρόπαια δολοφονία.

MEGA

Γη της ελιάς

Η σειρά του Αντρέα Γεωργίου υποδέχεται τον Απόστολο Γκλέτσο ως Τζον ενώ θα δούμε την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της Αφροδίτης αλλά και την Ιουλία να πετάει από τη χαρά της που θα κάνει αγόρι.

Ναυάγιο

Στο Ναυάγιο, ο σκοτεινός ρόλος του Ιπποκράτη στον θάνατο της γυναίκας του ήρθε η ώρα να αποκαλυφθεί.

Οι δυο σειρές επιστρέφουν την Κυριακή 14 Ιανουαρίου.

STAR

Με διπλό επεισόδιο επιστρέφουν και τα Σύνορα την Κυριακή 14/1 στις εννιά το βράδυ.

ANT1

Η μυθοπλασία του καναλιού ξαναμπαίνει στο πρόγραμμα από τη Δευτέρα 15/1 με τη Μάγισσα και τους Παγιδευμένους. Η σειρά Ο πρώτος από εμάς επιστρέφει στις 17/1, ενώ αναμένουμε με ενδιαφέρον τι θα μπει στη θέση του Μετά τη φωτιά που κόπηκε.

ΕΡΤ1

Η ΕΡΤ1 θα ανοίξει τον χορό στη μυθοπλασία της νέας χρονιάς καθώς θα ξεκινήσει νωρίτερα από όλα τα κανάλια και συγκεκριμένα, στις 8 Ιανουαρίου.

Τη σκυτάλη θα πάρει το Κάνε ότι κοιμάσαι ΙΙ στις 21.45, ενώ μία ώρα αργότερα επιστρέφει η Παραλία.

Την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου στις 21.45 επιστρέφει και ο Όρκος ΙΙ για τα τελευταία του επεισόδια.

Τέλος, την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου στις 21:45 επανέρχεται ανανεωμένη η απολαυστική κωμωδία Στα σύρματα.

ΣΚΑΪ

Τα δύο πρώτα νέα επεισόδια των Πανθέων για το 2024 θα προβληθούν την Πέμπτη 11 Ιανουαρίου στις 21.00, καθώς ο σταθμός εισάγει, πλέον, στο καθημερινό πρόγραμμά του το Survivor.

Διαβάστε επίσης:

Famagusta: Πότε κάνει πρεμιέρα η νέα συγκλονιστική σειρά του Mega

Τσιμτσιλή: Το τεχνικό λάθος στον αέρα του «Happy Day» και η αντίδραση της παρουσιάστριας (Video)

Ανασχηματισμός: Χρυσοχοΐδης season 5, Άδωνις η επιστροφή και… guest star o Τάκης Λεμονής – Η αντίδραση του Twitter στο κυβερνητικό rotation

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 01:32