search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 05:48
MENU CLOSE

Ο Μπιλ Κλίντον φέρεται να «απείλησε» το Vanity Fair να μη δημοσιεύσει θέμα για τον Επστάιν

05.01.2024 10:07
epstein-klinton

Με «απειλές» κατά του Vanity Fair φέρεται να αντέδρασε ο Μπιλ Κλίντον στην ενδεχόμενη δημοσίευση άρθρων για τον Τζέφρι Έπσταϊν, σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα που δόθηκαν στη δημοσιότητα.

Αναλυτικότερα, αυτό ισχυρίστηκε η Βιρτζίνια Τζιούφρε – η πρώτη γυναίκα που κατηγόρησε δημόσια τον Έπσταϊν για σεξουαλική κακοποίηση και για το ότι την υποχρέωσε να κάνει σεξ με τον πρίγκιπα Άντριου – σε email του 2011 με τη δημοσιογράφο Σάρον Τσέρτσερ, η οποία την βοηθούσε να κλείσει συμφωνία για την έκδοση βιβλίου της.

Σύμφωνα με το email η Τζιούφρε υποστηρίζει ότι ο Κλίντον είχε «μπουκάρει» στα γραφεία του Vanity Fair ζητώντας να μη δημοσιευτούν άρθρα για τον «καλό του φίλο», Έπσταϊν.

Από την πλευρά του πάντως, ο πρώην συντάκτης του Vanity Fair, Γκρέιντον Κάρτερ, αρνήθηκε τους ισχυρισμούς της Τζιούφρε, λέγοντας στη Daily Mail ότι «αυτό κατηγορηματικά δεν συνέβη».

Ο Κλίντον είναι ένας από τους πολλούς επώνυμους που περιλαμβάνονται στα δικαστικά έγγραφα της υπόθεσης «Τζιούφρε κατά Μάξγουελ» που έδωσε στη δημοσιότητα το δικαστήριο της Νέας Υόρκης.

Σύμφωνα με την Τζοάνα Σιόμπεργκ, ενός από τα θύματα του Έπσταϊν, ο ίδιος φέρεται να της είχε πει ότι «στον πρώην πρόεδρο Μπιλ Κλίντον αρέσουν οι μικρές».

Το 2019, ένας εκπρόσωπος του πρώην προέδρου είπε ότι «δεν είχε μιλήσει με τον Έπσταϊν εδώ και πάνω από μια δεκαετία» και ότι «δεν γνωρίζει τίποτα για τα τρομερά εγκλήματα».

Δεν υπάρχουν ενδείξεις για οποιαδήποτε αδικοπραγία από τον Κλίντον βάσει των εγγράφων που έχουν δοθεί στη δημοσιότητα.

Διαβάστε επίσης

Όσκαρ Πιστόριους: Αποφυλακίστηκε 11 χρόνια μετά τη δολοφονία της συντρόφου του – Τι θα κάνει από εδώ και πέρα

Γερμανία: Πυρκαγιά σε νοσοκομείο με έναν νεκρό και έξι τραυματίες

Σεισμός στην Ιαπωνία: Tους 92 έφτασαν οι νεκροί

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 02:31