search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 19:04
MENU CLOSE

Μαρί Σαντάλ: Η πρώτη απάντηση για τον Παύλο στη λίστα Επστάιν – «Είναι όλα ψέματα»

06.01.2024 16:48
mari_santal_pavlos

Με μια λιτή δήλωση η Μαρί Σαντάλ απάντησε στα δημοσιεύματα που μπλέκουν τον σύζυγό της και γιο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Παύλο Γλύξμπουργκ, στο σκάνδαλο με τη λίστα του Τζέφρι Έπσταιν.

Η ίδια επισημαίνει πως δεν έχει καμία σχέση με τον συγκεκριμένο άνθρωπο και τονίζει πως ο τηλεφωνικός κατάλογος που δημοσιεύτηκε δεν είναι του Επαστάιν αλλά της Γκισλέιν Μάξγουελ, πρώην συντρόφου και συνεργάτιδα του Τζέφρι Επστάιν.

«Δεν τον έχω συναντήσει ποτέ. Αυτός ήταν ο τηλεφωνικός κατάλογος της Ghislaine Maxwell και όχι του Έπσταϊν, συνέλεγε πληροφορίες και τηλεφωνικούς αριθμούς σαν τρελή. Έτσι έχτιζε τις διασυνδέσεις της… αυτό είναι πραγματικά», αναφέρει η Μαρί Σαντάλ στη δήλωσή, που αφορά και στον σύζυγό της, στον συγγραφέα Ανδρέα Μέγκο, συνεργάτη της σελίδας στο Instagram «Greek Royal».

Υπενθυμίζεται ότι ανάμεσα στα ηχηρά ονόματα της περιβόητης λίστας  Έπσταϊν, συγκαταλέγονται και ονόματα ελληνικού ενδιαφέροντος καθώς ο αμερικανός χρηματιστής είχε έναν ευρύ κύκλο από ισχυρούς ανθρώπους, επιχειρηματίες, καλλιτέχνες, πολιτικούς κλπ.

Σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα που δόθηκαν στη δημοσιότητα σχετικά με την υπόθεση του Τζέφρι Επστάιν, ο μεγιστάνας είχε καταγεγραμμένα και τα στοιχεία επικοινωνίας επιφανών Ελλήνων, μεταξύ των οποίων ο Παύλος Γλύξμπουργκ και η επενδυτική εταιρεία του, Ivory Capital Group ενώ αναφέρονται και τα ονόματα των Κωνσταντίνου Νιάρχου, του Δημήτρη Γουλανδρή, της Δήμητρας Λαλαούνη, καθώς και μελών της οικογένειας Μαυρολέων.

Διαβάστε επίσης:

Παλαιστίνη: Έκκληση από τον επικεφαλής της Χαμάς στον Μπλίνκεν για τερματισμό της ισραηλινής επίθεσης

Σοκ στο Βέλγιο: Μάνα και πατριός κρατούσαν κλειδωμένο 9χρονο, σε σκοτεινό δωμάτιο 2 τετραγωνικών

«Στην κατάψυξη» η Νορβηγία: Σπίτια θαμμένα στο χιόνι – Σκάβουν για να ανοίξουν οι πόρτες (Videos & Photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 19:02