search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 16:48
MENU CLOSE

Ελ. Βενιζέλος: Αεροπλάνο της Egypt Air έκανε αναγκαστική προσγείωση – 4 επιβάτες κρύφτηκαν στις τουαλέτες του αεροδρομίου

07.01.2024 11:50
venizelos

Επεισοδιακή ήταν η πτήση αεροσκάφους της Egypt Air που ξεκίνησε από το ξεκίνησε από το Κάιρο της Αιγύπτου με προορισμό την Βεγγάζη της Λιβύης.

Το αεροσκάφος με τους 111 επιβάτες και το 6μελές πλήρωμα προσγειώθηκε εκτάκτως στον διεθνή αερολιμένα Αθηνών, λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι του Σαββάτου, όταν απέτυχε να προσεγγίσει το αεροδρόμιο της Βεγγάζης λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Στην Αθήνα, οι επιβάτες αποβιβάστηκαν συνοδεία αστυνομικών και υπαλλήλων ασφαλείας του αερολιμένα και μεταφέρθηκαν στην αίθουσα αναμονής του αεροδρομίου όπου και παρέμειναν μέχρι τις 8 το βράδυ, οπότε και ξεκίνησε η διαδικασία επιβίβασης τους στο αεροσκάφος.

Ωστόσο, τέσσερις εξ αυτών, προσπαθώντας να παραμείνουν στην Ελλάδα, κρύφτηκαν στις τουαλέτες της αίθουσας αναμονής.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να τους εντοπίσουν και τους επιβίβασαν στο αεροσκάφος που αναχώρησε από την Αθήνα πέντε λεπτά μετά τις 9 το βράδυ του Σαββάτου.

Διαβάστε επίσης:

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στη γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου

Αγία Παρασκευή: Συνεχίζονται ακόμα οι απειλές κατά του 14χρονου – «Αυτό που κάνανε στο παιδί μου ήταν εξευτελισμός» 

Χρονιά ρεκόρ το 2023 της επιβατικής κίνησης στα αεροδρόμια της χώρας – «Απογειώθηκε» το Ελευθέριος Βενιζέλος

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 16:48