search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 09:05
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: Στο Ανθρωποκτονιών η έρευνα για την αγνοούμενη έγκυο – Τι λένε για τα sms που φέρεται να έστειλε οι συγγενείς της

07.01.2024 15:03
exafanisi_8essaloniki

Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξη Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης καλούνται να λύσουν τον γρίφο της μυστηριώδους εξαφάνισης της 41χρονης εγκύου από τη Θεσσαλονίκη.

Τα ίχνη της 41χρονης, που είναι έγκυος στον τρίτο μήνα και μητέρα ενός 13χρονου κοριτσιού από προηγούμενο γάμο, χάθηκαν την Πρωτοχρονιά. Την περασμένη Πέμπτη εκδόθηκε Missing Alert από το «Χαμόγελο του Παιδιού» και παρά τις έρευνες δεν έχει ακόμη βρεθεί.

Τα ερωτήματα που θα δώσουν τη λύση

Ένα από τα ερωτήματα που καλούνται να απαντήσουν οι αστυνομικοί είναι αν τα δύο μηνύματα που φέρεται να έστειλε η Γεωργία πριν να εξαφανιστεί, στον σύντροφό της το ένα και στη μητέρα της το άλλο, έχουν όντως σταλεί από την ίδια.

Στο ένα από τα μηνύματα – προς τον σύντροφό της – η γυναίκα, η οποία είναι έγκυος τριών μηνών, εμφανίζεται απολογητική προς τον σύντροφό της επειδή του πήρε 5.000 ευρώ. Όπως, όμως, λένε συγγενείς της τόσο το ύφος όσο και η σύνταξη δεν θυμίζουν την Γεωργία ενώ προσθέτουν ότι η 41χρονη δεν θα έπαιρνε ποτέ τα χρήματα αυτά.

Μιλώντας στο Live News, ο σύντροφος της 41χρονης υποστήριξε στο ότι τίποτα δεν προμήνυε όσα θα γίνονταν. «Μου έστειλε μήνυμα και χάνονται τα ίχνη της. Το κινητό της κλειστό και παίρνω από τη μαμά της. Είχε πει στη μαμά της διαφορετικά πράγματα απ’ ότι σε μένα», είπε ο σύντροφός της.

«Να ξέρεις πως ξέρω ότι δεν δουλεύεις πλέον λόγω του ψέματος που σου ζήτησα να πεις για να είμαστε παρέα. Θέλω να σου κάτι: σου πήρα τα λεφτά από το συρτάρι. Ξέρω ότι τα χρειάζεσαι αλλά είναι ανάγκη… Θα σου πω από κοντά. Μην μου θυμώσεις σε παρακαλώ», είναι το μήνυμα που φέρεται να του έστειλε η 41χρονη.

Έκτοτε τα ίχνη της χάθηκαν. «Ασφαλώς μου πήραν το κινητό μου. Μέσα στο κινητό μου υπάρχουν στοιχεία που μπορούν να ερευνηθούν περαιτέρω», είπε ο σύντροφός της.

«Η Γεωργία εκείνη την ημέρα έπιανε 2.30 η ώρα δουλειά. Στις 2 συναδέλφους της που ήταν εδώ πέρα, ρώτησε αν ήρθε η Γεωργία και νομίζω ήρθε, κατά τις 2 η ώρα πρέπει να ήρθε εδώ πέρα. Αυτό γιατί η Γεωργία ήταν πολύ τυπική», ανέφερε ο εργοδότης της 41χρονης, κάνοντας λόγο για μια τυπική συμπεριφορά στη δουλειά της.

«Η σχέση μας ήταν πολύ καλή εννοείται. Σαν ζευγάρι είχαμε τις προστριβές μας. Θα κάνω τα πάντα για να την βρω, θα βάλω και ιδιωτικό ερευνητή. Την έχω ψάξει παντού και έχω ρωτήσει και τις φίλες της», ανέφερε ο σύντροφος της, ζητώντας της να γυρίσει πίσω.

Διαβάστε επίσης:

Δυτ. Μακεδονία: Σε ποιους δρόμους είναι απαραίτητες οι αντιολισθητικές αλυσίδες

Πέθανε η ποιήτρια Ολυμπία Καράγιωργα

Μεσολόγγι: Στα δανεικά η «απάντηση» του μυστηρίου – Έφυγε από το Μεσολόγγι μια μέρα μετά την εξαφάνιση του Μπάμπη ο 51χρονος

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 09:03