ΚΥΡΙΑΚΗ 10.08.2025 16:57
MENU CLOSE

Ηράκλειο: «Δεν συνήλθε ποτέ» λέει ο διευθυντής της ΜΕΘ για τη 17χρονη που πέθανε

08.01.2024 19:03

Θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου της 17χρονης μαθήτριας που είχε υποστεί αλλεργικό σοκ ενώ βρισκόταν σε ξενοδοχείο της Αμμουδάρας, στην Κρήτη.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο διευθυντής της ΜΕΘ στο Βενιζέλειο νοσοκομείο Κρήτης, Ανέστης Κιούλπαλης, η μαθήτρια, δυστυχώς, δεν συνήλθε ποτέ.

Μιλώντας στο MEGA, ο διευθυντής της ΜΕΘ τόνισε: «Δεν μπορείς να “καταπιείς” θανάτους νεαρών παιδιών. Είναι τραγικό αλλά δυστυχώς συμβαίνουν κι αυτά. Το παιδί ήταν εγκεφαλικά νεκρό ήδη και διαπιστώθηκε ο εγκεφαλικός θάνατός της την Πρωτοχρονιά, και περιμέναμε να οδηγηθεί και φυσικά στον θάνατο, το οποίο συνέβη χθες το βράδυ. Δεν συνήλθε ποτέ το παιδί».

«Ολοκληρώσαμε όλα όσα έπρεπε, περιμέναμε να υποχωρήσει το εγκεφαλικό οίδημα για να κόψουμε τα κατασταλτικά και να δούμε την νευρολογική κατάσταση του παιδιού, η οποία επιβεβαίωσε τους αρχικούς μας φόβους, δηλαδή ότι ήταν ήδη εγκεφαλικά νεκρό το παιδί», συμπλήρωσε ο κ. Κιούλπαλης.

Διαβάστε επίσης:

Θάνατος 4χρονου στη Θεσσαλονίκη: «Ήταν θετικός στον στρεπτόκοκκο» λέει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ

Αγία Παρασκευή: Αποβολή δια παντός από το ιδιωτικό σχολείο για τον μαθητή που έκανε bulling στον 14χρονο

Στο… ψυγείο η χώρα: Νέο κύμα κακοκαιρίας με καταιγίδες, θυελλώδεις ανέμους και χιόνια ακόμη και σε χαμηλά υψόμετρα – «Καμπανάκι» από τους μετεωρολόγους

ΚΥΡΙΑΚΗ 10.08.2025 16:56
Exit mobile version