search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 06:52
MENU CLOSE

Τηλεθέαση: Σάρωσε ο Σκάι την Κυριακή, επικράτησε ο Alpha το Σάββατο

08.01.2024 18:23
pixabay

Η πρωϊνομεσημεριανή ζώνη των ενημερωτικοψυχαγωγικών εκπομπων με Νίκο Μάνεση και Ναταλία Γερμανού έδωσε το προβάδισμα στον Alpha, το Σάββατο. Αντίστοιχα, η πρεμιέρα του «Survivor» ήταν εκείνη που έσωσε την παρτίδα για τον Σκάι την Κυριακή καθώς η πρωινή ενημερωτική ζώνη, η οποία συνήθως είχε υψηλά ποσοστά συγκέντρωσης τηλεθεατών, υπέστη μεγάλη καθίζηση στην απόδοση της.

Το 11,7% μερίδιο που απέσπασε ο Alpha το Σάββατο ήταν το μεγαλύτερο σε μέγεθος κομμάτι από την πίτα τηλεθέασης ανήμερα των Θεοφανείων. Μια ημέρα κατά την οποία την τιμητική της είχε η ΕΡΤ2, η οποία αποτέλεσε σημείο αναφοράς για την απευθείας μετάδοση του αγιασμού των νερών.

Το Mega είχε την δεύτερη καλύτερη απόδοση της ημέρας και τρίτη επιλογή ήταν ο Σκάι η απόδοση του οποίου ανέβηκε χάρη στην βραδινή εκπομπή «Σάββατο με φίλους» με τον Χρήστο Φερεντίνο, η οποία επικράτησε της ανταγωνιστικής «Σπιτι με το Mega» με τους Ρούλα Κορομηλά- Μιχάλη Χατζηγιάννη, αν και δεν είχαν την ίδια ώρα έναρξης.

Υποχώρησε η απόδοση του ΑΝΤ1 μέσα στο Σαββατοκύριακο, ήταν όμως σταθερή. Κάτι ανάλογο συνέβη και με την απήχηση του Star, ενώ μια ανάσα από το 7% βρέθηκε έπειτα από καιρό το Open, το Σάββατο μόνον, διότι την Κυριακή εμφάνισε πτωτική τάση στην απόδοση του και σχεδόν ισοβάθμησε με την ΕΡΤ1.

Η ΕΡΤ2 το Σάββατο εμφάνισε αναλαμπή στην τηλεθέαση της και είχε μερίδιο 2,3% χάρη στην απευθείας μετάδοση της Θείας Λειτουργίας και του αγιασμού των νερών στον Πειραιά. Αλλά και η ΕΡΤ3 άγιξε το 3% χάρη επίσης στην απευθείας μετάδοση της αντίστοιχης Θείας Λειτουργίας από τη Θεσσαλονίκη.

Την Κυριακή είχε μάλλον άνετη επικράτηση ο Σκάι χάρη στην πρεμιέρα του ριάλιτι σόου «Survivor».
Πάλι χάρη στις «ζωντανές» μεταδόσεις των Θείων Λειτουργιών ΕΡΤ2 και ΕΡΤ3 για τα μέχρι τώρα δεδομένα τους είχαν εντυπωσιακές μεταβολές στα μερίδια τους.

Διαβάστε επίσης:

«Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος»: Το σερί παραμονής στην κορυφή της τηλεθέασης συνεχίστηκε

Τηλεθέαση (5/1): Οι σειρές «Στο παρα πέντε» και «Είσαι το ταίρι μου» έδωσαν την πρωτιά στο Mega (πίνακας)

«Survivor»: Η πρεμιέρα μάζεψε κόσμο το βράδυ της Κυριακής στον Σκάι

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 06:51