search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 09:03
MENU CLOSE

«Survivor»: Η πρεμιέρα μάζεψε κόσμο το βράδυ της Κυριακής στον Σκάι

08.01.2024 15:36
SURVIVOR-NEW

Τρείς στους δέκα είχαν συντονιστεί στον Σκάι στο χρονικό διάστημα κατά το οποίο ήταν στον αέρα το πρώτο επεισόδιο του σόου δοκιμασιών σε άμμο «Survivor».

Ο μετρητής της Nielsen έδειξε μερίδιο τηλεθέασης 28,6%, όση ώρα διήρκεσε το εναρκτήριο επεισόδιο του «Survivor»  και σύμφωνα με στοιχεία τα οποία έδωσε στη δημοσιότητα ο Σκάι ο έβδομος κύκλος του σκληρού ριάλιτι κατάφερε να αποτελέσει πόλο έλξης για 1.153.717 τηλεθεατές στην πρεμιέρα που διήρκεσε περίπου τρείς ώρες.

Στα «περιφερειακά» του προγράμματος, έγινε ντόρος στα σόσιαλ μίντια και σύμφωνα πάντα με τον Σκάι το hashtag #SurvivorGR κυριάρχησε  και έφτασε στην πρώτη θέση του Χ στην οποία βρίσκεται «ακόμα και τώρα με περισσότερα από 20.500 tweets ενώ αρκετά ονόματα παικτών είναι ανάμεσα στα trends».

Ο νέος κύκλος του σόου δοκιμασιών σε άμμο έχει διαφορετικούς κανόνες οι οποίοι θα φέρουν μεγάλες ανατροπές, όπως υποστηρίζεται, ενώ ήδη οι πρώτες στρατηγικές άρχισαν να διαμορφώνονται από το χθεσινοβραδινό επεισόδιο.

Οι «Μαχητές» μπορεί να κέρδισαν το τσακμάκι έχασαν όμως την πρώτη ασυλία. Φτάνοντας στο Συμβούλιο του νησιού υπέδειξαν ως πρώτη υποψήφια τη Δώρα.

Οι «Μαχητές» σήμερα (21.00) θέλουν να πάρουν τη ρεβάνς και μπαίνουν δυναμικά στον δεύτερο αγώνα ασυλίας. Η μάχη είναι αμφίρροπη και οι ομάδες πηγαίνουν πόντο πόντο. Τα «ματσαρίσματα» στρατηγικής είναι πλέον ξεκάθαρα ενώ ορισμένες τακτικές έρχονται στο προσκήνιο την ώρα του Συμβουλίου.

Διαβάστε επίσης:

Netflix: Έρχονται οι σειρές «Σέρρες» και «Σώσε με» του ΑΝΤ1+

«Μετά τη φωτιά»: ΑΝΤ1 και Tanweer να αναλάβουν τις ευθύνες τους σημειώνει το ΣΕΗ – Καλεί το ΥΠΠΟ να δράσει

Το β΄ ημίχρονο της σεζόν – Πότε «επιστρέφουν» οι ελληνικές σειρές

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 08:58