search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 05:14
MENU CLOSE

Το β΄ ημίχρονο της σεζόν – Πότε «επιστρέφουν» οι ελληνικές σειρές

08.01.2024 13:49
sasmos

Οι ολιγοήμερες διακοπές λόγω εορτών και η αλλαγή στις συνήθειες των τηλεθεατών σε αυτό το διάστημα, σε συνδυασμό με την «κοιλιά» που παρατηρείται στη διαφημιστική δαπάνη ως είθισται την περίοδο μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων/Πρωτοχρονιάς, καθώς έχει προηγηθεί «βομβαρδισμός» διαφημίσεων από σχεδόν τις αρχές Νοεμβρίου, αποτελούν ρυθμιστικές παραμέτρους στους σχεδιασμούς των καναλιών.

Τα «βαριά χαρτιά» τηλεθέασης, σε μία κίνηση οικονομίας και συντήρησης δυνάμεων, αποσύρονται από τα προγράμματα των τηλεοπτικών σταθμών, παραδοσιακά, από την προπαραμονή των Χριστουγέννων και ως περίπου τα μέσα Ιανουαρίου κάθε νέου έτους.

Φέτος το δεύτερο ημίχρονο της σεζόν θα αρχίσει ουσιαστικά στις 10  Ιανουαρίου και οι σειρές που συστήθηκαν από τον Οκτώβριο θα λάβουν θέσεις σταδιακά τις επόμενες ημέρες.

Την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου στις 21.45 επιστρέφει ο «Όρκος ΙΙ» με τα επεισόδια του τελευταίου κύκλου και μια ώρα αργότερα θα βγει στον «αέρα» νέο επεισόδιο της σειράς «Η Παραλία» της ΕΡΤ1.

Τα δύο πρώτα νέα επεισόδια των «Πανθέων» για το 2024 θα προβληθούν στον ΣΚΑΪ την Πέμπτη 11 Ιανουαρίου στις 21.00, καθώς ο σταθμός έχει εισάγει στο καθημερινό πρόγραμμά του το «Survivor».

Την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου στις 21:45 επανέρχεται ανανεωμένη η απολαυστική κωμωδία «Στα σύρματα» ης ΕΡΤ1.

Στο Mega «Η Γη της Ελιάς» και το «Ναυάγιο» επιστρέφουν την Κυριακή 14 Ιανουαρίου, καθώς επίσης και η κωμωδία «Στα Σύνορα» του Star, με διπλό επεισόδιο.

«Ο παράδεισος των Κυριών» και ο «Σασμός» επανέρχονται στον Alpha στις 15 Ιανουαρίου στις 20.00 και στις 21.00 αντιστοίχως.

Στον ANT1 ξαναμπαίνει στο πρόγραμμα από τη Δευτέρα 15/1 η «Μάγισσα» και οι «Παγιδευμένοι».

Διαβάστε επίσης:

Netflix: Έρχονται οι σειρές «Σέρρες» και «Σώσε με» του ΑΝΤ1+

«Μετά τη φωτιά»: ΑΝΤ1 και Tanweer να αναλάβουν τις ευθύνες τους σημειώνει το ΣΕΗ – Καλεί το ΥΠΠΟ να δράσει

Survivor: Αυτή είναι η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 01:20