search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 11:23
MENU CLOSE

Δήμος Βερύκιος: «Έπεσα πάνω στον Γιάννη Λάτσιο, ήταν με την Σοφία Ζαχαράκη»

11.01.2024 20:27
ZAXARAKH_LIATSIOS
Eurokinissi

Ο Γιάννης Λάτσιος και η Σοφία Ζαχαράκη φαίνεται ότι είχαν κάποιες βραδινές συναντήσεις σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο Δήμος Βερύκιος. Ο δημοσιογράφος τους συνάντησε τυχαία δύο φορές, όπως είπε.

Η αποκάλυψη έγινε στο ξεκίνημα της σύνδεσής του με το Happy Day και τη Σταματίνα Τσιμτσιλή. «Χθες και προχθές έπεσα πάνω στον Λάτσιο, το βράδυ. Στα Άνω Πετράλωνα προχθές» είπε ο Δήμος Βερύκιος με την Τίνα Μεσσαροπούλου να τον ρωτά: «Και εσύ ήσουν χθες εκεί που ήταν ο Λάτσιος; Στο Κολωνάκι;»

«Τον είδες με αυτήν που ήταν;» συνέχισε τότε η Τίνα Μεσσαροπούλου, με τον Δήμο Βερύκιο να σημειώνει: «Ναι, με τη Σοφία Ζαχαράκη».

«Τους είδες σε ρομαντικό δείπνο; Σε τι φάση;» ρώτησε εκεί η Σταματίνα Τσιμτσιλή. «Φύγανε πολύ αργά, λέει. Φύγανε πολύ αργά, τύπου 23:30 – 00:00» απάντησε ο Δήμος Βερύκιος.

«Μιλήσαμε! Έχετε και χαιρετίσματα, μας βλέπει και το πρωί! Στα Πετράλωνα κάναμε μεγάλη κουβέντα. Χθες όμως δεν πήγα να μιλήσω παρότι για το Σοφάκι, ξέρετε, την συμπάθεια μου από την αρχή που ξεκίνησε» συμπλήρωσε, με χαμόγελο, ο Δήμος Βερύκιος στο Happy Day το πρωινό της Πέμπτης στον Alpha.

Διαβάστε επίσης:

Λεονάρντο Ντι Κάπριο και Σον Πεν πρωταγωνιστούν στη νέα ταινία του Πολ Τόμας Άντερσον

Έιμι Γουάινχαουζ: Η ιστορία της στη μεγάλη οθόνη – Το πρώτο trailer της ταινίας Back to Black (Video)

SAG Awards 2024: «Barbie» και «Oppenheimer» και η σειρά «Succession» κυριαρχούν στις φετινές υποψηφιότητες

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 11:23