search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 17:42
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: Κατέρρευσαν σοβάδες στις τουαλέτες της πολεοδομίας του Δήμου

11.01.2024 21:32
poleodomia-new

Για ακόμη μία φορά αναδεικνύεται η κακή κατάσταση των κτιριακών υποδομών της τοπικής αυτοδιοίκησης, καθώς από το ταβάνι στις τουαλέτες του κτιρίου της πολεοδομίας του Δήμου Θεσσαλονίκης ξεκόλλησαν μεγάλα κομμάτια από σοβάδες και έπεσαν στο πάτωμα.

Σύμφωνα με το GRtimes.gr, το περιστατικό σημειώθηκε την Πέμπτη (11/1) στις τουαλέτες του 4ου ορόφου. Την ίδια στιγμή, οι εργαζόμενοι εκφράζουν την ανησυχία τους για τη κατάσταση του κτιρίου καθώς σύμφωνα με τους ίδιους χρειάζεται σημαντικές παρεμβάσεις ανακαίνισης.

Το εν λόγω κτίριο χτίστηκε μετά τον σεισμό του 1978 στη Θεσσαλονίκη και πριν από 6-7 χρόνια έγινε περιορισμένης έκτασης ανακαίνισης, καθώς τα τελευταία χρόνια οι φθορές αυξήθηκαν και πλέον οι υγρασίες είναι εμφανείς στις τουαλέτες που είναι σε κακή κατάσταση.

Διαβάστε επίσης:

Βόλος: Έρευνα στον υπολογιστή του θύματος ζητά ο πατέρας της 18χρονης

Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Βίντεο και φωτογραφίες με τους δράστες – Μεταφέρουν καινούριο στρώμα, ενώ έχουν «ξεφορτωθεί» τη σορό της 41χρονης

Μεσολόγγι: «Καίνε» τον κρεοπώλη οι συνομιλίες που ανέκτησε η αστυνομία από το κινητό του – Φέρεται να είχε καβγαδίσει μέσω social με τον αγνοούμενο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 17:42