search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 01:47
MENU CLOSE

Ο Δημήτρης Τσιόδρας παρουσιάζει το βιβλίο του «Ευρωπαϊκή Ενοποίηση» στις 5 Φεβρουαρίου

12.01.2024 11:24
Tsiodras

Ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, Δημήτρης Τσιόδρας, θα παρουσιάσει το βιβλίο του «Ευρωπαϊκή Ενοποίηση» σε εκδήλωση που θα γίνει στις 5 Φεβρουαρίου στο Μέγαρο Μουσικής (19:00).

Στην παρουσίαση θα μιλήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης και θα ακολουθήσει συζήτηση με τέσσερις πρώην Επιτρόπους, τους Δημήτρη Αβραμόπουλο, Μαρία Δαμανάκη, Σταύρο Δήμα και Άννα Διαμαντοπούλου.

Παρέμβαση θα κάνει ο νυν πρόεδρος του ΕΛΚ στο Συμβούλιο της Ευρώπης Θεόδωρος Ρουσόπουλος, ο οποίος, μέχρι εκείνη την ημερομηνία, θα έχει αποκτήσει την ιδιότητά του ως προέδρου της κοινοβουλευτικής συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης.

Καθώς ο Δημήτρης Τσιόδρας θα αρχίσει να κινείται για την υποψηφιότητα του ως ευρωβουλευτή, η παρουσίαση του βιβλίου του αποτελεί μία ιδανική αρχή.

Διαβάστε επίσης:

Οι backstage φωτογραφίες του Κασσελάκη πριν τη συνέντευξη στο Star

Γλαβίνας: «Ο Μητσοτάκης θεωρεί ότι οι βουλευτές της αντιπολίτευσης έχουν υποχρέωση να κάνουν τα… ρεπό των βουλευτών του»

Γάμος ομόφυλων ζευγαριών: Μέιλ-φιρμάνι για διήμερο «μασάζ» Σκέρτσου στους «γαλάζιους» βουλευτές

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 01:45