search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 11:18
MENU CLOSE

Μεσολόγγι: Άφαντος για ένατη μέρα ο 30χρονος Μπάμπης – Άκαρπες οι έρευνες

13.01.2024 15:44
babis-koutsikos1

Δυσκολίες παρουσιάστηκαν στην έρευνα του δύτη που επιστρατεύτηκε για τον εντοπισμό του 30χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι, ο οποίος παραμένει άφαντος για ένατη ημέρα.

Οι έρευνες του δύτη εστίασαν στην περιοχή του αεροδρόμιου άλλα και στον κάμπο του Ευηνοχωρίου, όπου υπάρχουν πολλοί βαλτότοποι και αρδευτικά κανάλια.

Νωρίς το πρωί του Σαββάτου, ο δύτης ξεκίνησε τις έρευνες ωστόσο, όπως είπε ήταν δύσκολο να κάνει την έρευνα όπως θα ήθελε διότι τα νερά είναι πολύ θολά.

Μάλιστα έρευνες γίνονται σε περιοχή κάτω από το αεροδρόμιο, όπου υπάρχει ένα πάρκο φωτοβολταϊκών όπου η κάμερα είχε καταγράψει το αυτοκίνητο του 50χρονου να κινείται στο συγκεκριμένο σημείο το βράδυ της 4ης Ιανουαρίου, ημερομηνία εξαφάνισης του Μπάμπη.

Διαβάστε επίσης:

Μέγαρα: Νέο χειρουργείο για τον 4χρονο που ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον πατριό του – Τι καταγγέλλει ο πατέρας του

Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Απολογήθηκε ο 34χρονος – «Τα είχε προσχεδιάσει όλα ο σύντροφός της – Εγώ την φίμωσα και έδεσα»

Καιρός: Συνεχίζεται ο …πόλεμος των μετεωρολόγων – Η «απάντηση» του Μαρουσάκη στον Καλλιάνο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 11:16