search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 15:16
MENU CLOSE

Κύκλωμα μαστροπείας: «Πήραμε ήταν 150 ευρώ η κάθε μια» – Κατονόμασε 25χρονη μια από τις ανήλικες

14.01.2024 17:24
PERIPOLIKO_ASTYNOMIA

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τη δράση του κυκλώματος μαστροπείας που χρησιμοποιούσε ανήλικες ως συνοδούς πολυτελείας.

Η ΕΡΤ παρουσίασε τη μαρτυρία ενός εκ των θυμάτων, το οποίο βάζει στο κάδρο των ερευνών μια γυναίκα με το όνομα «Έλενα» η οποία, όπως λέει, είναι η γυναίκα που τη μύησε στο κύκλωμα και τη συνόδευσε αρκετές φορές σε ερωτικά ραντεβού.

Η νεαρή κοπέλα αναφέρει πως η μητέρα της γνώριζε την 25χρονη, είχε σχέσεις μαζί της και ποτέ δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα είναι αυτή η οποία θα την παρασύρει στο κύκλωμα μαστροπείας.

Συγκλονιστικά και όσα έχει πει για τη 31χρονη «Λορέλα». Είναι η γυναίκα η οποία είχε συλληφθεί μαζί με ακόμη δύο άτομα σε Κολωνό, Εκάλη και Κορυδαλλό και η οποία φέρεται να είχε κομβικό ρόλο στο κύκλωμα μαστροπείας.

Η ανήλικη λέει πως τη γνώρισε ως αισθητικό, η οποία έχει υποσχεθεί πως θα της φτιάξει τα φρύδια μέσα στο διαμέρισμά της. Αυτή την έφερε σε επαφή με την 25χρονη «Έλενα» και στη συνέχεια η 25χρονη ήταν αυτή η οποία την έμπλεξε στο κύκλωμα μαστροπείας, τη γνώρισε με τους πελάτες και τη συνόδευσε ακόμη και στα ερωτικά ραντεβού.

«Κάναμε παρέα ταιριάξαμε. Μου έλεγε, ας πούμε, έλα να δουλέψεις στο κλαμπ μαζί μου, μην κάνεις τέτοια, το ένα το άλλο. Μια άλλη κοπέλα φταίει που την είπα και στη ΓΑΔΑ, αυτή η Έλενα που είναι 25 χρονών και εκμεταλλεύεται πολλά… τέλος πάντων κορίτσια και άλλες. Για τους άλλους το περίμενα έτσι κι αλλιώς εντάξει. Η 25χρονη μένει στο… στην Αττική τέλος πάντων, αυτή με έπαιρνε παντού συνέχεια μαζί της σε… συναντήσεις. Τη γνώρισα αυτή την Έλενα σε κλαμπ., όχι με πλησίασαν, η Έλενα μόνο είναι. Την ήξερε και η μάνα μου και νόμιζε ότι είναι καλή κοπέλα αυτή, αλλά τέλος πάντων, τα έμαθε. Αυτή ναι! Αυτή ναι όντως με βοήθησε η αλήθεια. Υπάρχουν και μηνύματα έτσι κι αλλιώς», ανέφερε το θύμα του κυκλώματος μαστροπείας.

Συνολικά, τέσσερις ανήλικες φέρονται να έχουν πέσει θύματα του κυκλώματος, δύο εκ των οποίων δεν έχουν καταθέσει σε βάρος των μαστροπών.

Οι Αρχές αναζητούν ακόμα έξι άνδρες, που φέρονται να είχαν συνευρεθεί με τις ανήλικες.

Η αντίστροφη μέτρηση του κυκλώματος

Το νήμα της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται, τον περασμένο Αύγουστο, όταν η μητέρα μιας εκ των δύο ανηλίκων, ανακάλυψε πως η ίδια της η κόρη είχε πέσει θύμα του κυκλώματος μαστροπείας και πήγε στην Αστυνομία.

«Η κόρη μου, μου αποκάλυψε πως εχτές το βράδυ (29/8/23) βρισκόταν μαζί με την.. και συνευρέθηκαν ερωτικά έναντι αμοιβής με άντρα μεγαλύτερο τους(σ.σ ενήλικο). Δεν πίστευα αυτό που άκουγα. Την ρώτησα πως τον λένε, ποιος είναι και μου απάντησε πως τον γνώρισαν σαν Κώστα. Όπως μου είπε, το ραντεβού κλείστηκε σε ξενοδοχείο των Εξαρχείων. Σήμερα ήρθα να το καταγγείλω», είπε στους αστυνομικούς η μητέρα του κοριτσιού.

Τι κατέθεσε η ανήλικη στην αστυνομία

«Το βράδυ της 29ης Αυγούστου συναντηθήκαμε στον σταθμό ΗΣΑΠ Αγίου Ελευθερίου με τον ‘’Κώστα’’. Είχαμε ραντεβού μαζί του που μας είχε κλείσει η… (σ.σ όνομα). Μπήκαμε στο αυτοκίνητό του και πήγαμε σε ξενοδοχείο των Εξαρχείων το …(σ.σ όνομα ξενοδοχείου). Τα χρήματα που πήραμε ήταν 150 ευρώ η κάθε μια», ανέφερε η κόρη της.

Η εκπομπή «Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα» παρουσίασε μέρος της κατάθεσης ενός υπάλληλου ξενοδοχείου στις Αρχές.

«19:30 ώρα της 29-8-2023 ήρθαν στο ξενοδοχείο δύο νεαρές κοπέλες μαζί με ένα άνδρα, ο οποίος ζήτησε και προπλήρωσε δωμάτιο τριών ατόμων για λίγες ώρες, στο οποίο παρέμειναν για περισσότεροι από μία ώρα και αποχώρησαν όλοι μαζί. Τον ίδιο άντρα τον είχα δει ξανά στα μέσα Ιουλίου στο ξενοδοχείο. Δεν είχαμε μιλήσει όμως, γιατί η ώρα που έπιανα βάρδια και αυτός έβγαινε από το ξενοδοχείο με τις δύο κοπέλες. Το θυμάμαι γιατί και τις δύο φορές που είδα και τους τρεις μου έκαναν εντύπωση οι κοπέλες».

Διαβάστε επίσης:

Στο πειθαρχικό ο οδηγός λεωφορείου που έλυνε σταυρόλεξο

Βόλος: Παρούσα στα εγκαίνια έκθεσης για τον Βασίλη Μάγγο η Μάγδα Φύσσα (Video)

Μεσολόγγι: «Θέλουμε να πιστεύουμε ότι είναι ζωντανός» λέει η αδελφή του Μπάμπη – Το «πρόσωπο μυστήριο»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 15:15