search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 23:04
MENU CLOSE

Μεσολόγγι: Ομάδα 30 ατόμων έκανε «ντου» σε νοσοκομείο – Χτύπησαν γιατρούς και νοσηλευτές

15.01.2024 19:04
mesologgi_nosokomeio
aixmi-news.gr

Μια ομάδα περίπου 30 ατόμων μπούκαρε στην παθολογική κλινική του νοσοκομείου Μεσολογγίου και άρχισε να χτυπά και να βρίζει εργαζόμενους του νοσοκομείου.

Όπως αναφέρουν στο aixmi-news.gr συνοδοί ασθενών είδαν ξαφνικά μπροστά τους γύρω στις 4 τα ξημερώματα την ομάδα αυτή να σπάει ότι βρει μπροστά της.

Το περιστατικό συνέβη όταν κατά τις 3 την νύχτα μεταφέρθηκε μια γυναίκα Ρομά στο νοσοκομείο με εγκεφαλικό. Οι γιατροί και οι νοσηλευτές έκαναν ότι προβλέπεται για να σώσουν την γυναίκα, πράγμα που έγινε και την μετέφεραν σε θάλαμο νοσηλείας.

Εκεί η ασθενής έκανε ένα επιληπτικό επεισόδιο όπως αντιλήφθηκαν άλλοι ασθενείς και συνοδοί με αποτέλεσμα οι Ρομά που την συνόδευαν να θεωρήσουν ότι πεθαίνει. Έτσι μέσα σε πέντε λεπτά έφθασαν στο νοσοκομείο 30 άτομα και άρχισαν να σπάνε, να καταστρέφουν και να χτυπούν τους γιατρούς και τους νοσηλευτές.

Η παθολογική δε, ήταν γεμάτη ασθενείς που έζησαν τον απόλυτο εφιάλτη καθώς δεν ήξεραν αν βγουν ζωντανοί από αυτό το χάος που προκάλεσαν.

Σύμφωνα με μαρτυρία συνοδού ασθενούς κάποιοι προσπάθησαν να ξεβιδώσουν και έναν πυροσβεστήρα που ήταν στον τοίχο, αλλά ευτυχώς δεν τα κατάφεραν.

Επίσης, σύμφωνα με την ίδια μαρτυρία χτύπησαν έναν γιατρό στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να του προκαλέσουν τραυματισμό, ενώ νοσηλευτές και βοηθοί θαλάμου δέχθηκαν χτυπήματα.

Κλήθηκε η αστυνομία και μετά από λίγη ώρα το επεισόδιο έληξε. Ωστόσο αυτό δεν ήταν το πρώτο επεισόδιο που συμβαίνει στο νοσοκομείο.

Διαβάστε επίσης:

Δίκη για Μάτι: Ευθύνες στο λιμενικό επέρριψε ο Φωστιέρης – «Ορθώς δεν έγινε απομάκρυνση θα είχαμε 200 νεκρούς»

Βόλος: Ζητά δικαιοσύνη ο πατέρας του βρέφους που παρασύρθηκε από μηχανή τον Νοέμβριο – «Ήταν μεθυσμένος και κυκλοφορεί ελεύθερος»

Βόλος: Σοκάρει η 18χρονη για τους βιασμούς από τον αδερφό της μητριάς της – «Με παρενοχλούσε από τα 9 και με βίαζε από τα 12»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 22:59