search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 03:52
MENU CLOSE

Η μεταμόρφωση του ΟΑΚΑ: Οι hi tech υπηρεσίες και το πολυτελές vip lounge του μπασκετικού Παναθηναϊκού

17.01.2024 15:40
OAKA-NEW

Δεν είναι μόνο η ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού «μεταμορφωμένη» και πρωταγωνίστρια φέτος στην Euroleague και τις εγχώριες διοργανώσεις, που πετυχαίνει sold out στις κερκίδες του ΟΑΚΑ.

Είναι και η αναμόρφωση των εσωτερικών χώρων, η διοργάνωση μίας σειράς δραστηριοτήτων και η διαμόρφωση ενός πολυτελέστατου vip lounge, που «συνοδεύουν» κάθε αγώνα του Εξάστερου, μετατρέποντας σε μοναδική κάθε παρουσία των φιλάθλων στο στάδιο.

Ειδικά για το vip lounge οι συνεργασίες με την GLOBALSAT για την τεχνολογική υποδομή και με το Teddy’s Elixir και το Teddy’s Speakeasy, που έχουν αναλάβει το μπαρ και την αναψυχή, προσφέρουν μία ξεχωριστή εμπειρία σε κάθε φίλο της ομάδας, που κατέχει Gold και Platinum εισιτήρια και εισιτήρια διαρκείας.

Μεγαλόπνοο σχέδιο 

Όταν τον Μάιο του 2023 το Διοικητικό Συμβούλιο του «Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθηνών – Σπύρος Λούης», στη συνεδρίασή του ενέκρινε ομόφωνα το σχέδιο της Σύμβασης Παραχώρησης του κλειστού γυμναστηρίου «Νίκος Γκάλης» στην ΚΑΕ Παναθηναϊκό, ο ιδιοκτήτης της πράσινης ΚΑΕ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος ήξερε ακριβώς πώς ήθελε το νέο ΟΑΚΑ, το οποίο έπαιρνε για τα επόμενα 49 χρόνια.

«Θέλω μια γιορτή. Όταν τους μάζεψα όλους στην εταιρεία, τους είπα ότι θέλω το καλύτερο experience παγκοσμίως. Ούτε στο Λας Βέγκας, ούτε στο ΝΒΑ δεν θέλω να υπάρχει καλύτερη εμπειρία. Ο Παναθηναϊκός είμαστε, δεν υπάρχει ΝΒΑ μπροστά μας» είχε πει σε συνέντευξή του τον περασμένο Ιούλιο ο κ. Γιαννακόπουλος δίνοντας το έναυσμα για την μεταμόρφωση του κλειστού γηπέδου μπάσκετ.

Έξι μήνες μετά ο κόσμος του Παναθηναϊκού που γεμίζει το κλειστό γήπεδο απολαμβάνει μια σειρά από δραστηριότητες και εμπειρίες και ενώ το project δεν έχει καν ολοκληρωθεί ακόμα. Το «πλήρες πακέτο» θα είναι έτοιμο σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα ακριβώς πριν από το διεθνές τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» τον Σεπτέμβριο του 2024.

«Τρίποντο» με το… VIP Lounge  

Μια από τις μεγάλες αλλαγές είναι αυτή στο VIP Lounge, όπου ανακαινίστηκαν όλοι οι χώροι και έχουν δημιουργηθεί δυο κομμάτια που αφορούν τους Gold και Platinum κατόχους εισιτηρίων και εισιτηρίων διαρκείας.

Οι πράσινοι ξεκίνησαν να συνεργάζονται με το Teddy’s Elixir και το Teddy’s Speakeasy, του Χαράλαμπου Παπαδημητρίου, που ανέλαβε το κομμάτι του μπαρ και του καφέ, διαθέτοντας premium ποτά με σπάνια ουίσκι από ολόκληρο τον κόσμο. Το Teddy’s Speakeasy γεννήθηκε τον Νοέμβριο του 2022 με βάση την ιστορία των μπαρ Speakeasy διατηρώντας το μυστηριώδες τοπίο της περιόδου της ποτοαπαγόρευσης. Τα Speakeasy bars εμφανίστηκαν στις ΗΠΑ μεταξύ 1920-1933. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η πώληση, η παρασκευή και η μεταφορά (bootlegging) αλκοολούχων ποτών ήταν παράνομη σε όλη την επικράτεια. Οι φίλοι του Παναθηναϊκού έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα  υψηλής ποιότητας αλκοόλ και γεύσης, αλλά και να διασκεδάσουν, όσοι το επιθυμούν με τη μεγάλη ποικιλία πούρων στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο. Μάλιστα σε κάποια ματς τα πούρα φτιάχνονται και εκείνη την ώρα από ειδικούς στο συγκεκριμένο κομμάτι.

Στο πλήρως ανακαινισμένο VIP Lounge γίνονται εξάλλου και τα Meet & Greet Sessions μετά τους εντός έδρας αγώνες στην EuroLeague, μέσα από τα οποία η πράσινη ΚΑΕ δίνει τη δυνατότητα στους φιλάθλους να συναντούν τους παίκτες και τα μέλη του προπονητικού επιτελείου. Η αίθουσα φέρει το όνομα του Παύλου Γιαννακόπουλου, ενώ στον ένα τοίχο υπάρχουν κρεμασμένες οι δύο φωτογραφίες των αδελφών Γιαννακόπουλου – Παύλου και Θανάση- αλλά και οι ομαδικές φωτογραφίες από τα σύνολα που έφτασαν στην κορυφή της EuroLeague έξι φορές.

Πέραν όλων των άλλων, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR έχει τοποθετήσει στους τοίχους του VIP Lounge τις φανέλες των αντίπαλων ομάδων του στην EuroLeague, με τις υπογραφές όλων των παικτών τους.

Αυτή που ξεχωρίζει φυσικά είναι εκείνη του αρχηγού του Ολυμπιακού, Κώστα Παπανικολάου, ενώ από τον Παναθηναϊκό προτιμήθηκε αυτή του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ.

Η εμπειρία του «the Wall All-In-One»

Τα τεχνολογικά στο VIP Lounge έχει αναλάβει η Globalsat, τοποθετώντας οθόνες εσωτερικής και εξωτερικής ψηφιακής σήμανσης, καθώς και το άκρως εντυπωσιακό The Wall All-In-One, εξασφαλίζουν προηγμένη οπτική εμπειρία ψυχαγωγίας χωρίς περιορισμούς στους επισκέπτες του.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR συνεργάζεται με τον Όμιλο Globalsat, που πρωτοπορεί στο χώρο της τεχνολογίας για περισσότερα από 20 χρόνια και η οποία προσφέρει τεχνολογικές λύσεις, επαγγελματικές οθόνες, λύσεις ψηφιακής σήμανσης καθώς και λύσεις πράσινης ενέργειας για τον ψηφιακό και ενεργειακό μετασχηματισμό του ΟΑΚΑ, με κύριο στόχο την αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό της ποιότητας των υπηρεσιών και της συνολικής εμπειρίας των φιλάθλων, επισκεπτών και εργαζομένων του κορυφαίου αθλητικού κέντρου.

Διαβάστε επίσης:

Ζοσέ Μουρίνιο: Οι οκτώ λέξεις αποχαιρετισμού στη Ρόμα

Παναθηναϊκός: Στα «πράσινα» για τα επόμενα 2,5 χρόνια ο Τάσος Μπακασέτας

Ποδόσφαιρο: Αυτά είναι τα 24 ύποπτα παιχνίδια για στημένα – Τα έστειλε η UEFA στη Βουλή

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 01:48