search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 20:56
MENU CLOSE

Στέφανος Κασσελάκης: Το σχόλιο για τις αφίσες του Τσίπρα στην κοπή πίτας της Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ Λακωνίας – «Βάλτε κι άλλες» (Video)

17.01.2024 20:46
kasselakis new

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, επισκέφθηκε την Τετάρτη (17/1) το ιστορικό λαογραφικό Μουσείο Πιάνας Φαλάνθου στην Αρκαδία.

Όπως αποκαλύφθηκε, κατά την επίσκεψή του στο Μουσείο, το 2002, όταν ο Στέφανος Κασσελάκης ήταν 12 ετών, ο πατέρας του είχε δωρίσει 1 τόνο χρώματα για να βαφτεί η εκκλησία του χωριού, η οποία στη συνέχεια έγινε Μουσείο, καθώς είχε υποστεί σοβαρές ζημιές από τις πυρκαγιές.

Σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στη συνομιλία που είχε ο Στέφανος Κασσελάκης με τον άνθρωπο που τον ξενάγησε στο Μουσείο, οι ιθύνοντες του χωριού, θέλοντας να ευχαριστήσουν την οικογένεια του κ Κασσελάκη που είχε συμβάλει στην αποκατάσταση της εκκλησίας το 2002, τους έχρισαν επίτιμους δημότες.

Ο Στέφανος Κασσελάκης ξεναγήθηκε στο Μουσείο και έγραψε στο βιβλίο των επισκεπτών για τη ξεχωριστή αυτή εμπειρία που είχε.

Το σχόλιο για τις αφίσες Τσίπρα

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, επισκέφθηκε τη Σπάρτη, για την κοπή πίτας της Νομαρχιακης Οργάνωσης Λακωνίας.

Σχολιάζοντας τις αφίσες που απεικόνιζαν τον προκάτοχο του στην είσοδο της κομματικής οργάνωσης, «και ο Αλέξης και ο Στεφάνος» είπε ο κ. Κασσελάκης για να προσθέσει για αυτές που αφορούσαν τον κ. Τσίπρα πως «βάλτε κι άλλες».

Η κόντρα με τον Κούλογλου

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα ξέσπασε πολιτική κόντρα με σκληρές εκφράσεις με αφορμή δημοσίευμα της ιστοσελίδας tvxs.gr, μεταξύ του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη και του ανεξάρτητου ευρωβουλευτή και αποχωρήσαντα από τον ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιο Κούλογλου.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, στενός συνεργάτης του Στέφανου Κασσελάκη ζήτησε να «κατέβουν» οι αφίσες του πρώην πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα από τα γραφεία της Κουμουνδούρου, εντολή που τελική ανακλήθηκε λόγω αντιδράσεων.

Με ανάρτησή του, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ διέψευσε κατηγορηματικά ττο δημοσίευμα της ιστοσελίδας «του κ. Κούλογλου με την κλεμμένη έδρα» που όπως είπε, με τέτοια δημοσιεύματα εκτελεί εντολές του Μεγάρου Μαξίμου με σκοπό την εξόντωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Στέφανος Κασσελάκης δήλωσε υπερήφανος για τον πρώην πρωθυπουργό λέγοντας πώς είναι τόσο σεμνός που μόνο μία αφίσα του υπάρχει στο κτήριο.

Στην ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε ο Στέλιος Κούλογλου λέγοντας πως το Μαξίμου δεν χρειάζεται το tvxs καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ αυτοκαταστρέφεται με τον Κασσελάκη. «Αν δεν υπήρχε Κασελάκης ο Μητσοτάκης θα έπρεπε να τον ανακαλύψει» καταλήγει ο ευρωβουλευτής.

Διαβάστε επίσης:

ΠΑΣΟΚ: Σε εξέλιξη προσπάθεια συγκάλυψης για τα Τέμπη

Χαρίτσης από Γιάννενα: Η κυβέρνηση θα οδηγήσει τα περιφερειακά πανεπιστήμια στον αφανισμό

Αποστολάκης από Νταβός: «Πρέπει να επενδύσουμε στην ενεργειακή ασφάλεια»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 20:48