search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 21:55
MENU CLOSE

«Έρωτας φυγάς»: «Σημείο μηδέν» για την μετάδοση νέων επεισοδίων από τον ΑΝΤ1- Πρεμιέρα απόψε

18.01.2024 12:33
ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ – ΕΠ. 72 (6)

Σήμερα στις 21.00 θα πραγματοποιηθεί μια ιδιότυπη πρεμιέρα, αφού από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 θα μεταδοθεί το πρώτο- για το κανάλι- νέο επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς «Έρωτας φυγάς», ύστερα από το «κόψιμο» και την αποδέσμευσή της από το Open.

Στη νέα τηλεοπτική στέγη της,  η σειρά εποχής θα μεταδίδεται δύο φορές την εβδομάδα (κάθε Πέμπτη και Παρασκευή).

Στο νέο κύκλο επεισοδίων της σειράς σε σενάριο Δημήτρη Αποστόλου και σκηνοθεσία Βασίλη Τσελεμέγκο και Παναγιώτη Πορτοκαλάκη, η Αλεξάνδρα (Ντάνη Γιαννακοπούλου) με τον Μάρκο (Σταύρος Σβήγκος) είναι επιτέλους ελεύθεροι και μαζί.

Μετακομίζουν σε δικό τους σπίτι και, μέσα από αυτή τη νέα συνθήκη, γνωρίζονται ξανά από την αρχή. Ωστόσο γίνονται στόχος επικριτικών βλεμμάτων τα οποία προσπαθούν, όσο μπορούν, να τα αγνοούν. Παρόμοια κατακραυγή συνοδεύει και την απόφαση του Ιάσωνα (Αντώνης Καρυστινός) να δώσει διαζύγιο στην Αλεξάνδρα για να ακολουθήσει τον εραστή της. Η στάση του βρίσκει αντίθετους κάποιους εργάτες, οι οποίοι, επικαλούμενοι τις ηθικές αρχές τους, εγκαταλείπουν το Κιάρι.

Στα νέα επεισόδια η σειρά υπόσχεται δυνατά πάθη, σκληρές συγκρούσεις και δραματικές ανατροπές. 

Πρωταγωνιστούν οι: Πέμυ Ζούνη, Σταύρος Ζαλμάς, Αντώνης Καρυστινός, Ντάνη Γιαννακοπούλου, Σταύρος Σβήγκος, Αλέκος Συσσοβίτης, Γεράσιμος Γεννατάς, Μαρία Κωνσταντάκη, Κώστας Καζανάς, Γιώργος Παπαγεωργίου, Μαριάννα Πολυχρονίδη, Αρετή Πασχάλη, Αντώνης Φραγκάκης, Άννα Αδριανού, Γιάννα Ζιάννη κ.ά..

Ο ΑΝΤ1 με τα δικαιώματα προβολής του δεύτερου κύκλου της σειράς έχει εξασφαλίσει και τα δικαιώματα αξιοποίησης του πρώτου κύκλου επεισοδίων (εκείνων που είχαν μεταδοθεί σε πρώτη προβολή στο πρόσφατο παρελθόν από το Open).

Διαβάστε επίσης:

Βρετανία: Σε κεντρικό ρόλο τα τοπικά νέα στην ενημέρωση των πολιτών

Mega: Στο «νήμα» πάνω κέρδισε την κούρσα τηλεθέασης της Τρίτης

Για τρίτη συνεχόμενη μέρα βρέθηκε στην κορυφή της τηλεθέασης η «Γη της ελιάς»ω

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 21:54