search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 12:45
MENU CLOSE

Για τρίτη συνεχόμενη μέρα βρέθηκε στην κορυφή της τηλεθέασης η «Γη της ελιάς»

17.01.2024 19:28
H_GH_THS_ELIAS_12_12

Η δραματική σειρά «Η γη της ελιάς» τρίτη κατά σειρά μέρα από την επάνοδο της στο πρόγραμμα του Mega ήταν εκείνη που συγκέντρωσε– και χθες- τα περισσότερα βλέμματα από κάθε άλλο της ημέρας.

Δεύτερο δημοφιλέστερο πρόγραμμα αναδείχθηκε ο «Σασμός» και Τρίτη επιλογή ήταν το τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος», όπως και τις προηγούμενες δύο ημέρες.

Το καρέ κορυφής συμπληρώθηκε από το τηλεπαιχνίδι «Ο τροχός της τύχης», ενώ στην ίδια θέση με αυτή της Δευτέρας, διακρίθηκε η δραματική σειρά εποχής «Το ναυάγιο». Η «Μάγισσα» ήταν μια θέση πιο κάτω κυρίως λόγω της υποχώρησης στην τηλεθέαση της, αφού η απόδοση του «Ναυαγίου» ήταν σχεδόν αμετάβλητη από Δευτέρα σε Τρίτη.

Το «Masterchef» είχε περισσότερους τηλεθεατές χθες από ότι το «Survivor», το οποίο πάντως επέστρεψε στο ημερήσιο Top 10 έπειτα από μία ημέρα απουσίας.

Στην ένατη θέση πλασαρίστηκε η σειρά «Ο παράδεισος των κυριών» και η δεκάδα ολοκληρώθηκε από το τηλεπαιχνίδι «The chase».

Διαβάστε επίσης:

Human Rights Watch: Νέο χαστούκι για τον έλεγχο στην Ενημέρωση – Τελευταία της ΕΕ η Ελλάδα στην ελευθεροτυπία

Επάνοδος στην «κανονικότητα», με τη «Γη της ελιάς» στην κορυφή της τηλεθέασης – Άφαντο το «Survivor»

ΕΡΤ: Σχεδιάζεται θεματικό κανάλι για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 12:45