search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 11:06
MENU CLOSE

Επάνοδος στην «κανονικότητα», με τη «Γη της ελιάς» στην κορυφή της τηλεθέασης – Άφαντο το «Survivor»

16.01.2024 17:31
H_GH_THS_ELIAS

Η «δίαιτα» με τις επαναλήψεις ολοκλήρωσε τον κύκλο της, όπως είθισται να συμβαίνει, κάθε χρόνο τέτοιες μέρες και οι σειρές της τρέχουσας τηλεοπτικής σεζόν επανεμφανίστηκαν με νέα επεισόδια.

Η «Γη της ελιάς», έπειτα από ανάπαυλα περίπου τριών εβδομάδων, άνοιξε την τρίτη βδομάδα του Ιανουαρίου κοιτώντας το ευρύτερο τηλεοπτικό τοπίο από ψηλά. Από την πρώτη θέση στον πίνακα τηλεθέασης της Nielsen.

Δεν άλλαξε κάτι ως προς τη θέση κατάταξης σε σχέση με την Κυριακή, διαφοροποιήθηκε όμως το πλήθος των τηλεθεατών που την επέλεξαν και αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι από χθες άρχισαν επίσης οι μεταδόσεις νέων επεισοδίων και άλλων σειρών ελληνικής μυθοπλασίας αλλά και επεισοδίων εκπομπών από άλλες τυπολογίες προγραμμάτων.

Δεύτερη επιλογή της προηγούμενης ημέρας αναδείχθηκε το επεισόδιο της σειράς «Σασμός» και τρίτο δημοφιλέστερο πρόγραμμα «ψηφίστηκε» το τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος».

Η «Μάγισσα» πήγε με το νέο επεισόδιο της κατευθείαν στην τέταρτη θέση, χάρη σε 727.000 ανθρώπους που το παρακολούθησαν και πέμπτο πρόγραμμα της ημέρας ήταν το «Ναυάγιο» το επεισόδιο του οποίου κράτησε έως τα μεσάνυχτα 681.000 τηλεθεατές στο Mega.

Σταθερή αξία για το Star το τηλεπαιχνίδι «Ο τροχός της τύχης» διακρίθηκε στην έκτη θέση του ημερήσιου τηλεβαρόμετρου και στο νούμερο 7 του πίνακα της Nielsen εμφανίστηκε το μαγειρικό ριάλιτι «Masterchef» με το δεύτερο επεισόδιο του έβδομου κύκλου.

Στη δεκάδα επίσης- όγδοο κατά σειρά προτίμησης- το τηλεπαιχνίδι «The chase» το οποίο φαίνεται πως έχει αυξήσει την ελκυστική ικανότητα του, ένατο δημοφιλέστερο πρόγραμμα της ημέρας ήταν η κοινωνική δραματική σειρά εποχής «Ο παράδεισος των κυριών» και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega συμπλήρωσε το Top 10 της ημέρας.

Στις διακεκριμένες θέσεις τηλεθέασης της ημέρας δεν κατάφερε να πλασαριστεί το «Survivor» το οποίο κυριαρχεί σε όλη τη ζώνη υψηλής τηλεθέασης του Σκάι.

Διαβάστε επίσης:

Σοκ στην τηλεόραση: Λιγότερες ελληνικές σειρές από την επόμενη σεζόν μετά το ψαλίδι στις επιχορηγήσεις

Masterchef: Η ανατρεπτική πρεμιέρα και η ιστορία της Τάνιας από την Ινδία που συγκίνησε (Video)

Τηλεθέαση: Εντείνεται ο ανταγωνισμός των καναλιών – Πρώτο το Mega σε προτιμήσεις τη Δευτέρα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 11:04