search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 03:02
MENU CLOSE

Masterchef: Η ανατρεπτική πρεμιέρα και η ιστορία της Τάνιας από την Ινδία που συγκίνησε (Video)

16.01.2024 10:09
masterchef-tania-new

Το Masterchef επέστρεψε στις οθόνες μας άκρως ανανεωμένο και με πολλές αλλαγές! Ο Πάνος Ιωαννίδης, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και ο Σωτήρης Κοντιζάς έδωσαν το… σύνθημα και η μαγειρική «μάχη» για το μεγάλο έπαθλο ξεκίνησε, χθες, μέσα από τη συχνότητα του Star.

Κατά την έναρξη της εκπομπής, οι τρεις chefs καλωσόρισαν τους παίκτες, ανακοίνωσαν τα φετινά έπαθλα και οι επίδοξοι masterchefs πήραν τη θέση τους στην κουζίνα.

Η Τάνια από την Ινδία ήταν η πρώτη υποψήφια που πήρε ποδιά και έδωσε τον καλύτερό της εαυτό ώστε να δείξει τις ικανότητές της στη μαγειρική. Εκτός από το φαγητό της, η νεαρή γυναίκα είχε κι άλλα να πει στο τηλεοπτικό κοινό για τη ζωή της.

Καθώς ετοίμαζε το πιάτο της, η νεαρή γυναίκα μοιράστηκε με τους κριτές και το τηλεοπτικό κοινό κάποιες στιγμές που στιγμάτισαν τη ζωή και την πορεία της. Σε μια προσωπική της εξομολόγηση, η Τάνια μίλησε για το bullying που είχε υποστεί ως παιδί παιδί, αλλά και για τους περιορισμούς με τους οποίους ζούσε, λόγω της καταγωγής της.

«Η μαγειρική έχει αλλάξει πολύ τη ζωή μου επειδή ξέρω κι εγώ κάτι. Μπορώ να μιλήσω κι εγώ και πριν δεν μιλούσα καθόλου. Στο σχολείο είχα βιώσει bullying. Είχα σταματήσει να βγαίνω στον κόσμο ότι θα με κοροϊδεύουν και θα μου πούνε τη λάθος λέξη. Ήταν κακά χρόνια και δεν έζησα την παιδική μου ηλικία γιατί κάποιοι δεν μεγαλώνουν τα παιδιά τους όπως πρέπει» ανέφερε μεταξύ άλλων, με τα λόγια της να προκαλούν συγκίνηση.

Η έναρξη του «MasterChef 2024»

«Καλώς ήρθατε! Είσαστε εδώ για να διεκδικήσετε την είσοδό σας στον μεγαλύτερο μαγειρικό διαγωνισμό της Ελλάδας. Φέτος θα δοθούν τα μεγαλύτερα έπαθλα που έχουν δοθεί ποτέ στην ιστορία του MasterChef. Ο πρώτος νικητής θα κερδίσει 100.000 ευρώ, 70.000 ευρώ σε μετρητά και 30.000 ευρώ σε εξοπλισμό κουζίνας για να ανοίξετε το δικό σας μαγαζί. Για τον δεύτερο έχουμε 30.000 ευρώ μετρητά. Και σαν να μην έφτανε αυτό, έχουμε κι άλλα. Πάνω από 30.000 ευρώ θα δοθούν κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού» είπε αρχικά ο Πάνος Ιωαννίδης με τον Σωτήρη Κοντιζά να προσθέτει:

«Αυξημένα τα έπαθλα, αυξημένος και ο βαθμός δυσκολίας. Κοιταχτείτε καλά. Από εσάς που είστε εδώ σήμερα, μόνο οι μισοί θα περάσουν στον διαγωνισμό».

Τέλος, τον λόγο πήρε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, εξηγώντας ότι ο διαγωνισμός αλλάζει κι οι παίκτες θα μαγειρέψουν ένας εναντίον ενός. 24 ζευγάρια δηλαδή, θα διαγωνιστούν για μια θέση στον εξώστη.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Φέτος θα δοθούν τα μεγαλύτερα έπαθλα που έχουν δοθεί ποτέ στην ιστορία του MasterChef. Ο πρώτος νικητής θα κερδίσει 100.000 ευρώ, 70.000 ευρώ σε μετρητά και 30.000 ευρώ σε εξοπλισμό κουζίνας για να ανοίξετε το δικό σας μαγαζί. Για τον δεύτερο έχουμε 30.000 ευρώ μετρητά. Και σαν να μην έφτανε αυτό, έχουμε κι άλλα. Πάνω από 30.000 ευρώ θα δοθούν κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού».

Τότε, ο Σωτήρης Κοντιζάς τόνισε: «Αυξημένα τα έπαθλα, αυξημένος και ο βαθμός δυσκολίας. Κοιταχτείτε καλά. Από εσάς που είστε εδώ σήμερα, μόνο οι μισοί θα περάσουν στον διαγωνισμό».

Όπως εξήγησε στο τέλος ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, αυτή τη φορά ο διαγωνισμός αλλάζει κι οι παίκτες θα μαγειρέψουν ένας εναντίον ενός. 24 ζευγάρια δηλαδή, θα διαγωνιστούν στο αποψινό επεισόδιο για μια θέση στον εξώστη.

Διαβάστε επίσης:

«Εκατομμυριούχος» και «Η γη της ελιάς» κατάφεραν τις υψηλότερες τηλεθεάσεις του Σαββατοκύριακου

Alpha και Mega βρέθηκαν εναλλάξ στην πρώτη θέση τηλεθέασης το Σαββατοκύριακο

Το τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» είχε την υψηλότερη τηλεθέαση την Παρασκευή

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 01:15