search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 06:10
MENU CLOSE

«Εκατομμυριούχος» και «Η γη της ελιάς» κατάφεραν τις υψηλότερες τηλεθεάσεις του Σαββατοκύριακου

15.01.2024 19:45
tiletheasi_2107_1460-820_new
credit: pixabay

Με κεκτημένη φόρα συνέχισε το Σάββατο να είναι το πρώτο σε προτιμήσεις πρόγραμμα, παρότι σε επανάληψη. Κατάφερε μάλιστα να έχει απόδοση καλύτερη από το επεισόδιο της προηγούμενης ημέρας, σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen.

Το τηλεπαιχνίδι ξεπέρασε σε συγκέντρωση τηλεθεατών τη μουσική εκπομπή «Σάββατο με φίλους» η οποία ήταν αφιερωμένη στον λαϊκό τραγουδιστή Γιώργο Μαργαρίτη.

Η μουσική εκπομπή του Σκάι πάντως επικράτησε άνετα της ασπρόμαυρης ελληνικής κωμωδία «Θα σε κάνω βασίλισσα» που έδειξε την ίδια- πάνω κάτω- ώρα ο ΑΝΤ1.

Στις διακεκριμένες θέσεις τηλεθέασης του Σαββάτου, πλασαρίστηκαν τέσσερα δελτία ειδήσεων, δύο ακόμη τηλεπαιχνίδια και άλλη μια κωμωδία του παλιού ελληνικού σινεμά.

Στο πρώτο κρας τεστ του «Survivor» με εκπρόσωπο του τομέα ελληνικής μυθοπλασίας την Κυριακή, το ριάλιτι είδε το επεισόδιο της σειράς «Η γη της ελιάς» με το ξεπερνά σε πλήθος τηλεθεατών με επταψήφιο νούμερο, σύμφωνα με τη Nielsen.

Το τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» και την Κυριακή έδειξε να έχει το κοινό του, ενώ το «Ναυάγιο» του Mega με την επανεμφάνιση του στο πρόγραμμα του σταθμού βρέθηκε να είναι το πέμπτο καλύτερο πρόγραμμα της ημέρας.

Στις άλλες θέσεις κυριάρχησαν δελτία ειδήσεων τα οποία εναλλάσσονταν με τηλεπαιχνίδια («Ο τροχός της τύχης» και «Τhe chase»).

Διαβάστε επίσης:

Alpha και Mega βρέθηκαν εναλλάξ στην πρώτη θέση τηλεθέασης το Σαββατοκύριακο

Το τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» είχε την υψηλότερη τηλεθέαση την Παρασκευή

Με άνεση το Mega κέρδισε στην κούρσα τηλεθέασης την Παρασκευή

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 02:44